Originally Posted by
mr
Astor gecenlerde Amerikadan 770 mlyn dolar sipari almti. Bugn seans sonrasi cwene yine Amerikadan 750 mlyn dolarlk siparii duyurdu! Yeotk neler neler yapyor? Her trl ckagtliginq ragmen kontr,smrtg ard ardna inanilmaz ortakliklar,is anlamalr falan acikliyor.
Bunlar niye mi akladm?
Bence Gesan Astor ve Gesan'dan da byk ilere adm adm ilerleyen bir yapilanma ierisinde. Bu kvrdklar 200 milyonluk ESCO ii sradanlaacak Allah'in izniyle.
AAAMMMAAAA!
Bu patronaj inanilmaz derecede agzl ve yatrmc dman! Senin anlattigin mide bulandrc,kk hesaplar peinde koup tahta zerinde tam hkim olmak istiyor. Byyen pastay irkete ortak olan ky'ye zinhar koklatmak istemiyor! Bizimle birlikte bymek,irletine nakit koyarak kendisine inanmi olanlarn hakkn dnecek karakter ve erdem yok! Bizi yolunacak kaz olarak gryor.
irletteki muazzam bymeyi her frsatta gizlemek,perdelemek iin itibarn bile yerlere seriyor. ylesine kskanyor bizdeki lotlar.
HEPS BENM OLMALI diye eyta.ni bir g zehirlenmesi yayor!
Bizim bunlarla,bu tahtayla,bu ebekeyle bamzin dertte oldugu ok ak amaaaa
YOK YLE YAMA!
Biz de kahrn,ilesini ektik. Sermayemizi koyduk. Bizim desteimizle buralara geldiniz. Bizse yllardr enflasyn ve altn hesabyla birlikte sadece BEDEL dedik.
imdi kalkp sizin pi.slik.leriniz ve do.muz.luklarnizla birlikte LLALLAH dedirtip kamamz beklemeyin!
BEN YILMAYACAIM!
HAKKIM OLANI SKE SKE ALACAIM!
mr efendi madem bunlar yazacaktn benim neden kalbimi krdn?
Dncelerini ve iini dknce bana kar yazdklarn heyecanna veriyorum.
Ben burada yeni yazyor olsam da, hisse nette 2005 ylndan beri yazarm, (ondan nce 3 yl yazmadan takip ettim) hatta hisseler de hi yazmam desem yeridir.
Bugun bende ek hisse aldm, ama iin kts 46 dan sattm 49,5 ortalama ile geri aldm.
Ama olur byle eyler, dmez kalkmaz bir Allah.
Seninle ayn fikirde olduumuz nokta patron ne kadar ktyse, hisseye o kadar gveniyorum, ne olacan zaman gsterir.
Haklysak kazanrz, hatalysak kaybederiz bu kadar basit her ey.
Ama ne olursa olsun sayg ve iyi niyet her eyden deerli.
"yi insanlar cennete gider deil, yi insanlar nereye giderse oras cennet olur."
Yer mleri