Originally Posted by
Ömür
Bir nokta hariç söylediklerinin altına imzamı atarım. Madem "Bu iktidarın gitmesi lazım!" diyerek hisse ve borsa ekseninde olsa bile "siyaset" yapmayı seçtin. Ben de sana cevaben muhalefet namına ortaya cıkan ve aon secimlerde bütün majör belediyeleri alanların ortaay serildikleri yolsuzlukları,tacizleri,metresleri,kamera bantlamaları,yüzlerce itirafları,rezil hale getiedikleri şehirleri,troll ordularını,satılık kalemlerini... artık saymak bile istemedigim koca yağma düzenini hatırlatırım.
Bu profildekilere hele de SPK gibi inanilmaz hassas kurumları emanet edince... aman Allahım olabilecekleri düşünmek bile istemiuorum!
(Bem siyasetten,kutuplaşmadan,fanatizme kayan particilikten İlallalh etmiş biriyim ama ne zamanki "biri" olur olmadık bu topa bizi sokarsa da lafımı esirgemem.
Bu düzeni değiştirebilecek bir siyasi iktidarı kast etmiştim..dürüst bir yönetim gelmeli..illa ki şu bu parti gelsin demiyorum...bize halkını düşünen ve tüm kurumları ile adaleti sağlayabilecek bir iktidar lazım...siyasete ben de girmek istemiyorum dostum..çünkü siyasi konular dibi olmayan kuyu gibidir ki biz içine girersek hem çok kirleniriz hem de bir daha içinden çıkamayız...o yüzden de gerek yok..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri