Durum biraz karmaþýk Keko.
Her seyden önce ben burada kimseye zaten %100 güvenmem. Ama zaten öyle kalkýp birinin demesiyle hissedeki tercihlerimi kesinlikle belirlemem!
Yani isterse herkes burada komple yalancý,algýcý v.s olsun ne yazar... Benim argümanlarým ortada.Bu yönde hareket ediyorum zaten.
Teorik olarak ben de tamamen bir algýya,tahtadaki bir yönlendirmenin parçasýna hareket ediyor görünüyorum zaten.
Bir gün biri kalkýp bana "Bu ne ya? Milleti gaza getirip aldýrdýkça aldýrdýn. Ýki yýldýr týk,yok!" minvalinde aslýnda art niyetli iþ yaptýðýmý söylese teoride HAKLI olur.
Ben de burada bazen hiç olmazsa þu anlayýþýn yerleþmesine çalýþýyorum:
Kardeþim,sen bu hisseyi aldýn mý? EVET! Yani kazanç beklentisiyle YATIRIM yaptýn mý? EVET.. Eee þimdi acýyla tatlisýyla yatýrýmýmýzýn yaninda olmaliyiz degil mi?
Pekii iþlerin bariz yolunda gitmeyen durumlarý konuþmayacak mýyiz? ELBETTE KÝ konuþacagýz hatta bunlarý söylemezsek hata yapariz. Buraya kadar herkes hemfikirdir herhalde.
Þimdi gelelim zurnanýn zýrt dediði yere:
Peki aslýnda þirkette iþler yolundayken hissenin berbat fiyatlara takýlýp kalmasinda ÞEBEEKEnin parmaðý varsa ve bunlarýn uzantýlarý da burada iþ tutuyorsa?
Yani biz gercekci ve tertemiz muhtemel olumsuz bir saptamayla açýk bir algýya oynayan ÞEBEKE uzantýsý bir olumsuz saptama arasindaki farký nasýl anlayacaðýz?
Bu farký nasýl anlayacaðýmizdan önce "anlasak ne olur ki" diyenlere de þunu söylyeyim:
Eðer ÞEBEKE usülü olumsuzlamalar varsa bilin ki malýniza çökmek için þiddeti artiriyorlardir ve sizin de saðlam durmaniz hatta gücunüz yetiyorsa malýnizi artirarak bunlara gereken dersi vermeniz lazimdir. Bu sayede onlar da bi b...o..k yapamayacaklarýný anlayacaklarý için kudurra kudura yukarý sürmeye baþlayacaklardýr.
Peki nasýl anlayacaðýz?
Benim cevabým basit: TUTARLILIK arayacaðýz!
Dedikleri birbirini tutuyor mu? Mantýksal baðlarla örülü mü? Zikzaklar çiziyor mu?
Eeee burada da benim gibi çýkýntýlar devreye girecek. Ben de onlarý çapraz sorguya öyle bir alýyorum ki eninde sonunda foyalarýný ortaya döküyorum😄😄
Haa döktün de ne oldu? Belki de yanýlýyorsundur ya da yanýlmasan bile neyi deðiþtirebilirsin ki diyenlere de:
Abicim o kadar destan gibi yazýp hâla ne olacak ki yaaaa,tadýnda düþünüyorsan senin ilk yapman gereken þey DÝREKT BENÝ ENGELLEMENDÝR! senin gibilere burada güle güle diyor ve son aþamaya geliyorum.
Beni engellemeyip dikkate deðer buluyorsan her þeyden önce beni köþeye sýkýþtýrabilecek sorular ara sürekli. Sakýn balýklama atlama söyeldiklerime.Teorik olarak buranýn 1 numaralý tahta adamý olabileceðimi hiç
aklýndan çýkarma.Hep tetikte ol😄
YAVVV altý üstü yatýrým yaptýk yeaaaaa ne gerek var diyosan hala beni engellemeyen sen kabahatlsiin o zaman😄😄
Ben zaten hisseye inanip ciddi yatirim yapmisim hatta payýmý artiriyorum. Bu süreçte þuradaki muhabbeti de yapamayacaksam ne anladim borsa yatýrýmcýlýðýndan🤣🤣

en az bir kaç ay sabýrlý olmak lazým demem , bir kaç ayda bir þey yapmayacak anlamýný mý çýkarýyorsun ? tartýþmak istiyorsan yanlýþ kiþiyi seçiyorsun...benzer þeyleri söylüyoruz ama nedense bir türlü anlatamýyorum...sence 18 ay tutan benim gibi biri bundan sonra da satar mý ?? akýl var mantýk var...
Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri