lgngenciye sevgilerle,
Behi ve 1 TL meselesi: Hakikaten bir akll sensin herhalde! Yahu dolamdaki hissenin sahibi kat zerinde Behi olmaynca elbette hisse fiyatnn Behi Efendi'nin geimiyle,konforuyla ne ilgisi olabilir? Bu doru ama znde hedef artmaya dnk "anlamsz" teferruat niye veriyorsun? Oysa sen de bal gibi biliyorsun ki her an nakte evrilebilir,likit paylar Behi'in resmi ahsi lotlar deil DOLAIMDA yani bizde olan paylardr. Onun adna hareket edebilen yzergeer diye adlandrlan hesaplar kat zerinde YASAK olan dolamdaki lotlar Behi Efendi'nin istedii gibi ynlendirip benim iddia ettiim rallide hisselerin misli misli kazancna da konmasn salayacak. Bunu yle gzel bilmene ramen kalkm bir dolu alacal lafla sanki patronun byle bir olana,dolab,tezgah evirme ihtimali yokmu gibi yasal vr zvrlar piyasamzn tek gereiymi gibi yutturmaya alyorsun.
Sinsi ebeke ve Testere: Sen bayag bayag aklmzla alay ediyorsun herhalde? Bu kad "bykler" 50 liralardan verse neee vermesee nee? Zaten al maliyeti + tama maliyeti + enflasyon v.s derken toplam maliyeti hisse bana hele de son 3 ylda 100 liralar bulan kurumsallar,bykler... (kaba bir hesaplamadr) kalkp 55 liradan mal bana "akma" derdine mi decek? Sen hakikaten ta..ak m geiyosun bizimle? Bir de kalkp en son demez mi: Yksekten maliyetlenmeyin diyorum! La kat p fiyatlarda geziniyor zaten. Kalkp bir de yksek maliyet falan.. ne diyosun sen ya?
2028 ve Kahinlik: Elbette bir temel analiz okumas gelitirip istersen 2030'da bir hareket beklediin sonucuna ulaabilirsin. Peki madem yle ne diye imdi satp 2027 civar kada geri dnmeyi dnmyorsun? Haaa ya arada kat ralliye kalkarsa diye hi hesapta olmayan bir hareketten mahrum kalmak da istemiyorum dersen de unu sylerim ben de: O vakit srarla ALMAYIN ALMAYIN,TESTEREYE DEVAM EDECEKLER,YKSEKTEN MALIYETLENMEYN.. gibi trl trl NOKTA ATII ve "ANLIK" ynlendirme aban ne olacak peki?
Evet,ben de srarla aln,ekleyin diyorum. Bu da ak bir ynlendirme abas olarak okunabilir ama ben yle hi Behi'in rafine yaantsnn kadn 1 ya da 1000 lira olmasiyla korele oldugunu iddia ederek kafa bulandrmaya girimiyorum. Behi'in dolamdaki lotlar zerinden likit kazan peinde olabilecei ihtimalini bir rpda hokus pokuslayp laf salatas yapmyorum mesela.
Yani ben bylelikle Behi'i tmden ebeke dna itip ondan sonra "bykler" diye gizemli bir topluluun varlna zplamyorum. Bu "bykler" de zaten iki yldr diplerde dolanan hatta bir ara (dolar bazinda) 2021 halka arz fiyatna deen fiyatlardan bana mal akacak kadar Ap.tal srs
bir EBEKE kurgulayp aman almayn da size yksekten akmasnlar eklindeki korkuyu pompalamyorum.
Ve en son da ne gzel diyorsun: Hissenin fiyat hareketlerine deil hikayesine odaklann !
U.lan bir de en son bunu demez mi? Peki madem fiyat hareketlerine odaklanmyorsun da ne diye imdi almayn,testere yaparlar,size mal ykarlar.. diye MAVAL OKUYORSUN?
Madem tek derdin temel analizden hareketle hikayeye odaklanmak o halde aln ve unutun demen gerekmez mi?
Temiz,alacal ama aslnda son derece tutarsz tezler sunuyorsun. Kesinlikle sofistike yntemlerin var,takdiri hak eden bir aban olmakla birlikte
YEMEZLER DOSTUM😎

Alnt yaparak yantla

Yer mleri