dün saat 17:24 te bu yorumu yapmýþtým ..aradan geçen süre içinde hýzlýca gevþedi ve kapanýþý 71 den yaptý...dünkü kapanýþ olumsuz görünüyor ama ilk etapta yavaþ yavaþ tahta dengeye geliyor görünüyor...dün hýzlýca 72,50 den vede düþük hacimler ile inmesi bu gün olumlu bir havada hýzlýca 72,50-75,00 aralýklarýna gidebilme potansiyeli barýndýrýyor..bu gün güzel bir açýlýþ yapýp devamýný getirirse satýþ baskýsýný da bitirir..bakalým neler olacak ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Buralardayým @keko hocam.
Dün attýðým mesajda olduðu gibi ortak olduk.
Gerel'leri verip, Gesan aldým.
Bir düzeltme olasý ama benim beklentim yukarý yönde.
Tahtacý VBTS sürecinde istediði miktarda mal toplayamazsa, 62-63 aralýðýna kadar bile düzeltebilir gibi görünüyor benim ekranýmda.
Tabii bana bakma sen.
Olursa, 2 saat sonra "%5-10 aldým gidiyorum!" da diyebilirim
EK: Veya tersine "tahtacý elime verdi, lot arttýrdým!" da mümkün tabiii![]()
teknikçilere güven olmayacaðýný çoktandýr biliyorum dostum...sen yine de kafana göre takýl...ben sana baþarýlar diliyorum..umarým herkes bu hisseden kazanýr...herkesin kýsmeti kadar kazanabileceði bir hisse olduðuna inanýyorum gesanýn...sektör çok canlý...gesan da büyümesine devam ediyor...üç yýllýk uykudan da uyandý görünüyor gesan...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
geçmiþte 22 katlýk bir çýkýþý baþarabilmiþti gesan...bu gün ise sadece mini minacýk 4 kat istiyoruz..çok þey istemiyoruz yani...çok kanaatkarýz ..umarým tahtacý da bize bu kadarcýk primi çok görmez...![]()
aþagý yukarý yaparak mal topluyor tahtacýda farkýnda geride kaldýðýnýn ytd
Yer Ýmleri