https://www.hisse.net/topluluk/threa...53#post7207653 gönderi no 4203 tarih 22.05.2026.
Saygýlar hürmetler eder hayýrlý bol kazançlar dilerim. Umarým niye o yazýlarý yazdýðým azýcýk anlaþýlmýþtýr. Kýzmaca yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Elinde olanlara bir þey diyemem ama yeniler için 78,1 gap var hatta 59 da gap kalmýþ herkes aldýðý riskinde farkýnda olsun.
Hayýrlý bol kazançlar dilerim.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Endeks bu gün sert düþtü..son ana kadar bile bozitif duruyorduk..yavrumuz bile %5_6 primden gün sonunda ancak %1 ile yetinebildi..bu hal gesan ve yavrusunun çýkýþ iþtahýnýn hala yüksek olduðunu gösteriyor..hafta sonu riskini almak istemeyen yatýrýmcýlar da vardý..haftaya ben umutlu olacaðým..umarým haftaya 90_100 aralýklarýna yerlesiriz..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri