"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Gesan ile yavrusu arasýndaki marj Gesan aleyhine yine açýldý. Gözlemlerime göre; marj açýlýnca Gesanýn daha fazla yükseliþiyle ya da yavrusunun düþüþüyle bu marjý azaltýyorlar. Bakalým hangisi olacak.
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
bugün aldýðý 27 milyon euroluk ihale bile nerdeyse þirketin piyasa deðerinin 2 katýna eþit. kesinlikle þuan olmasý gereken seviyeler 160-180 arasý olmasý gereken yerdir.
arkadaþlar burada ben çok yazýyorsam da beni yanlýþ anlamayýn..buranýn sahibi tüm gesan yatýrýmcýlarýdýr...olumlu veya olumsuz her fikir burada paylaþýlmalý...beyin cimnastiði ile en doðrusunu bulmaya çalýþýyoruz..burada teknikçisi ,temelcisi ,takasçýsý ,kýsacýsý, orta vadecisi ,uzun vadecisi ,volecisi ,aþýðý ....v.b herkes vardýr ve bundan sonra da olacaktýr..zaten hisse yatýrýmcýlarý tek bir yatýrýmcý kitlesinden oluþmaz..her yatýrýmcý kitlesi bu süreçte zaman zaman haklý çýkacaktýr..düþe kalka gesan bir rota izleyecektir...hiç kimse gesan kesin çýkacak veya kesin düþecek diyemez...tamamen muðlak bir durumdayýz...
buradaki yatýrýmcý yorumlarýndan az çok herkesin hangi guruptan olduðunu anlýyoruz..önemli olan birbirimize saygý çerçevesinde yaklaþabilmektir...ben tüm yatýrýmcý dostlara baþarýlar diliyorum..umuyorum ki gesan herkesi nasibince mutlu eder..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Borsalarda zamanlama çok önemli, sen 3 yýl valor yedin ben 2 yýl, bu arada dünya kadar fýrsatlar kaçtý.
40 seviyelerden alan yatýrýmcý % 100 yakýn kazandý sana bana yar olmadý ama kýsa süre önce alan için ciddi kazanç oldu.
Bu hissenin geleceðine bende inanýyorum ama zamanlama konusunda bir þey diyemem çünkü dünya da ülke de finansal açýdan çok kaygan zeminde aþýrý dikkatli ve temkinli olma zamaný.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri