Banko sabahleyin sert alýmlar yapmýþtý Þimdi ise o alýmlarýn büyük bir kýsmýný geri verdi Vakýf devreye girdi hayýrlýsý
Banko sabahleyin sert alýmlar yapmýþtý Þimdi ise o alýmlarýn büyük bir kýsmýný geri verdi Vakýf devreye girdi hayýrlýsý
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Girdiði her kaðýdýn ebesini belliyor bu sacro!Madem gücün yok ne diye bu kadar hýrs?
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Siz bedelsiz hayalleri kurarken tahtaci, zaten 15 kat kar etmis. Ufak ufak sdatis yapiyor olabilir mi? Arkasindan, "Ben satmadim, BOFA satti. Ben de sizin gibi zarardayim" der, gecer.
Sahsen bu alemde hickimseye guvenmemeyi yasayarak ogrendik. Diger turlu bu alemde hayatta kalmak cok zor.
Rasgele....
Yüksek bedelsiz potansiyelli hisseleri son 3-4 aydýr iyi çakýyorlar artýk aðustosta bir hareket gelmesi lazým yeter artýk.dibip dibine geldiler gerçi dibinde dibi var bizim borsamýzda.
Ne ortadoðuymuþ arkadaþ yýllardýr bi bitmedi. Biri düzelse öbürü horluyor. Hafta sonu Ýran gerginliði yüzünden saldýda saldý..
Benim gibi çalý arkasýnda sessiz sedasýz bekleyen herkesin içinden geçtiler. Artýk verse de 15 yýl beklemenin meyvesini alsak defolup gitsek. Alýn atýnýzý..... O kadar ki bunaldýk. Lanet hisse.
Düþ, düþ 6500 e kadar düþ. Biraz daha alayým.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri