Maþallah ortalýk kayýtlýlarla doluyor

Egeen sandým Egegübre imiþ kalbim kalbim küt küt etti!Darýsý egeene inþallah amin
EGE GÜBRE SANAYÝÝ A.Þ.
EGGUB
Gönderim Tarihi
05.01.2023 21:12:39
Orjinal Link:
[
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1094...094516)Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Özet Bilgi
Kayýtlý Sermaye Tavan Sistemine Geçiþ ile Ýlgili Yönetim Kurulu Kararý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
05.01.2023
Ýlgili Ýþlem
Kayýtlý Sermaye Sistemine Geçiþ
Mevcut Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL)
0
Yeni Kayýtlý Sermaye Tavaný (TL)
600.000.000
Kayýtlý Sermaye Tavaný Ýçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2027
Tadil Edilecek Ana Sözleþme Madde No
6
Ek Açýklamalar
Yönetim Kurulumuz 05.01.2023 tarihinde gerçekleþtirdiði toplantý sonucunda,
II-18.1 sayýlý Kayýtlý Sermaye Sistemi Tebliði'" hükümleri çerçevesinde Kayýtlý Sermaye Sistemine geçilmesine, ve kayýtlý sermaye tavanýnýn 600.000.000 TL olarak belirlenmesine,
Bu kapsamda Þirket Esas Sözleþmesi'nin "Sermaye" baþlýklý 6.Maddesi'nin alýnan bu karara göre tadil edilmesine ve esas sözleþme deðiþikliði ile ilgili olarak; Sermaye Piyasasý Kurulu ve Ticaret Bakanlýðý nezdinde gerekli baþvurularýn yapýlmasýna ve esas sözleþme tadiline iliþkin izin ve onaylarýn alýnmasý kaydýyla bu hususun yapýlacak ilk Genel Kurul Toplantýsý gündemine alýnmasýna ve gerekli iþ ve iþlemlerin yürütülmesi için murahhas üye'ye yetki verilmesine oy birliði ile karar verilmiþtir.
Kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýza saygýyla duyurulur.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz
Yer Ýmleri