hocam bir þey ispatlamak zorunda deðilim valla ister inan ister inanma 4150 ortalama ile sattýk,
kademeli olarak alým yapýyorum,
haaa 30 olacak 40 olacak diyenler,
15 yýl, 20 yýl beklemenin acýsýný çýkartacam diyenler,
borsanýn altýn kuralýný çoktaaaaaan unutmuþlar,
borsanýn altýn kurallarýndan biri, yenilgiyi çabuk kabullenmektir,
ama çoooook uzuncu arkadaþlar artýk iþin bu boyutunu çoktaaaan geçmiþler.
keþke bizi küstürmeseniz de 4000 üstü size buradan bir sinyal çaksaydýk,
hakkýmýzda hayýrlýsý olsun.
kepetto hocam doðru söylüyorsun,
þunu unutmuþun, arada baþka hisselere de gidip geliyorum, þu an elimdeki konyalarýn maliyetini söylesem ayýp olur, zaten herkes burnundan soluyor,
bu topiðin kötü yaný, olumlu da yazsan olumsuz da yazsan, herkes bir þeyler yakýþtýrýyor,
bu arkadaþlara hak da veriyorum, adam uzuuuun zamandýr bekliyor, haliyle kafasýnda bir çok þeyler kurmuþ,
yav kimseyi suçlamayýn, millet yazsýn iþte,
zamanýnda afyon hissem vardý, 9300 liraydý, burada gerçekhisseci nickli biri vardý Allah ondan razý olsun, bir yorum yaptý, ben de sattým, yaklaþýk 4/5 sene hisse 6000 lira altýnda gezindi,
hayýrlýsý bakalým
Geçen yýl uzun zamandýr bedelsiz vermeyen kartonla açýldý. Þimdi sýra konya, bfren, egeen, bryat,da. Eninde sonunda bu dörtlü bedelsizi verecekler motosiklet fiyatý sermayeleri var nereye kadar devam edecekler bence yolun sonuna yaklaþtýlar son bir iki seneleri sabredenler kazanacak öyle kolay para yok. Zaten ne demiþler borsa sabýrsýzlarýn sabýrlýlara para kaptýrdýðý yerdir.
Ortalama !!! ile olduðuna göre bir kýsmý da tam 4250 den olmuþtur muhtemelen.. Küsüp giden dediklerinin büyük kýsmý üfürdü üfürdü iflah kesti, ahkam kesti milleti mal sahibi yaptý ve kuyruðu kýstýrýp gitti. Küsmeyip kalsanýz ne yapacaktýnýz, haberleri göndermeyen patronumu ikna edecektiniz, dünyadan haberi olmadýðýný iddia ettiði Fransýz patrona ikinci translate mektubu mu yazacaktýnýz? Sanki bulunmaz Hint kumaþlarýsýnýz da küsüp gitmiþlermiþ. Sinyal çakacak iyi niyetli adam çakardý sinyalini yeter ki niyeti hayr olsun. Çocuk mu kandýrýyorsunuz burada aklýnýzla ???
Yer Ýmleri