Bu kadar sabrettik . Mart sonuna kadar bekleyelim. Bütün Konya yatýrýmcýlarý istediðini alýr inþAllah. Sal artýk dizginleri.
Bu kadar sabrettik . Mart sonuna kadar bekleyelim. Bütün Konya yatýrýmcýlarý istediðini alýr inþAllah. Sal artýk dizginleri.
Bunun üç harfli þiþeye girmedi ama bize girecek herhalde
Hayýrdýr bu hareketler diðer çimento hisselerinde birþey yok bir bu düþüyor bedelsiz mi gelecek yoksa kartondan sonra ekürisi Konya neden olmasýn.
Hacime bakacak olursak filler tepiþiyor gibi. Çimenlerin ezilmesi kaçýnýlmaz.
Biz de bunun zamanýnda dedik benim gibi Manyaklar vardýr inanýyorum aldýðýný satmamakta ýsrar eden hali hazýrda beþ lot on not ne denk geliyorsa buradan Alima devam dün 10 lot daha ekledik
Ýþ ve piramit menkul buralardan alýþ yapan benim ne zamandan beri alýþ yaptýðýmýzý görebilir satmayacaðýmýzý bu dangozlar oradan anlayabilir
En düþüðü 160 TL en yükseði 3850 tl giriþlerim
Ýstediði kadar sallasýn
Alacaðý Napolyon’un iki bacaðýn arasýndaki kýllý þey😂
Bilançolar en son 13 Mart tarihine kadar açýklanmak zorundaymýþ. Bizimki daha önce açýklar mý, bir bilgiye ulaþamadým.
Þu anda çimentolardaki düzeltme sonrasý OYAKC ve Afyon pozitif ayrýþtý gibi görünüyor. Piyasada "deprem bölgesindeki çimento þirketleri avantajlý, uzak olanlarýn taþýma maliyeti nedeniyle rekabet þansý yok" gibi yorumlar görüyorum, kýsmen haklýlýk payý olsa da bana göre sadece algý yaratýlýyor.
Bfren dün bir tavan yapsa da bedelsiz grubunun da þimdilik çok aksiyonlu olduðunu görmüyorum.
Bir taraftan çimento hikayesi, bir taraftan da bedelsiz hikayesi ile kopup gitsek artýk da tadýmýz biraz yerine gelse...
Yer Ýmleri