Endeks son bir geri çekilme ile düþüþünü tamamlayarak orta vade de ralliye baþlayacaktýr..
Konya 10300 kýrdýðý vakit kendi yolunu çizecek inþallah..
Olasý egeen bedelsiz haberini ve konya kayýtlý sermaye tavan arttýrma haberini beklemeye devam![]()
Endeks son bir geri çekilme ile düþüþünü tamamlayarak orta vade de ralliye baþlayacaktýr..
Konya 10300 kýrdýðý vakit kendi yolunu çizecek inþallah..
Olasý egeen bedelsiz haberini ve konya kayýtlý sermaye tavan arttýrma haberini beklemeye devam![]()
Sn. Tigler yorumunuza aynen katýlýyorum. Ben þahsen bu arada Bfren'in SPK onayý da arada geldiðinde hem Egeen hem de Konya için bu üst kademelere geçiþte destek olmasýný umuyorum. Yani önce Bfren'in SPK onayýnýn rüzgarý ile üst lige çýkýþ sonrasýnda kendi hikayeleri ile devam... Çok mu þey istiyorum![]()
Bu neydi bugün? Borsa %4 çýkmýþ, Bizimki tam tersi.
Konya konyaaaa çok gördük bu hareketleri.. 🙀
Ne yaparsan yap. Kalanlarýn amacý ve hedefi belli😉
uhrevi bir hava var kaðýtta![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
ZÝRAAT BANKASI, DEUTSCHE BANK'TAN 1,75 MÝLYAR EURO KREDÝ SAÐLAYACAK -BN
inþaatçýlara yarar!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Düþtüðü yere gömdüler sanki hisseyi, üzerine ölü topraðý serpildi
Yer Ýmleri