Dingil taktacý Þeb-i Arus da bitti,dikkatleri üzerine toplayamadýn ya!
Dingil taktacý Þeb-i Arus da bitti,dikkatleri üzerine toplayamadýn ya!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bizim spek efendi, nail amca kutlamalarýna gitti herhalde![]()
![]()
Son düzenleme : CARPEDÝEM; 18-12-2023 saat: 16:48.
endekse de devre kestirin olsun, bitsinnn ...
Herkese günaydýn.
Hisse 10300 üzerinde kalýrsa yýlbaþýna kadar belki 13K'e doðru gideriz de þöyle coþkulu bir yeni yýl kutlumasý olur diye hayal etmiþtim ama hepsinden çok bizimki düþtü. Kaldý 9 seans, maç buradan dönmez herhalde artýk. Zirve aþýmý zor gibi geliyor bana yýlbaþý biraz buruk geçecek sanki...YTD
Ýnþallah o günleri de göreceðiz. Ben þimdilik diðerlerinin rüzgarýyla (diðer hikayeler tamamlanana kadar) gidebildiði kadar gitmesine memnunum. En son sahneye assolist olarak çýkmasý benim için daha karlý olur ama düzeltmelerde bari çok salmasa
Bfren'in SPK onayýnda 45-50 gün arasýna þartlanmýþtým açýkçasý. Umarým en kýsa zamanda onay gelir de bu düzeltme fazla derinleþmeden kaldýðýmýz yerden devam ederiz.
Bizim yancý fena dayak yiyor, eee yancýlýðýn sonu
Yer Ýmleri