Kýpýr kýpýr yerinde duramýyor. Sanki maraton koþacak gibi. Þahsi fikrim, kimseyi baðlamaz. K.Y.T.D.
Kýpýr kýpýr yerinde duramýyor. Sanki maraton koþacak gibi. Þahsi fikrim, kimseyi baðlamaz. K.Y.T.D.
Bizim spek burada yazýlan yazýlarý okuyor. Hemen basýyor. Mýzrak çuvala sýðmýyor. Ýstediðini yap. Sonra mal kaptýrýp ta buralarda karýn aðrýsýndan kývranma. O zaman hiç çekilmiyon. Sür yukarý kimse bulþamasýn tam zamaný. Nasýl olsa þimdiye kadar hisseyi satmayan satmaz zaten. Ancak bu hareketlerle sadece mal kaptýrýrsýn.Benim þahsi fikrim böyle kimseyi baðlamaz. K.Y.T.D.
Ben de son 1-2 gündür bir ümitlendim, umarým yanýltmaz.
Ýnþallah, yatayda çok bekletti. Daha yeni eski zirvenin üzerinde tutunmaya çalýþýyoruz. 10300 üzerinde 3 günü geride býraktýk, artýk emin olup bir ralliye kalkmanýn zamaný gelmedi mi... Endeks de artýk toparlar diye ümit ediyorum, onun da düzeltmesi bitmek üzeredir. YTD
Ekran Alýntýsý.jpg
Saatlikte kesiþim geldi,istediði kadar okusun.. Tekniðin hakkýný ver artýk,bu kadar býktýrma politikasý yeter koca oðlan
Bu baþlýðý þu anda 8 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
Buraya ilgi zaten az arkadaþlar, burayý okumasý neyi deðiþtirir bilemedim...
Son düzenleme : Tigler; 06-03-2024 saat: 11:16.
Ya ben paranoyaklaþýyorum ya da birileri gerçekten buralarý okuyor. Teknikten çok anlamýyorum ama endeks çatýr çatýr 9500'den düþerken eski zirvenin üzerine çýk, orada 3 gün geçir ondan sonra endeks sakinleþmeye baþkarken bugünkü harekete bak! Komik komik iþleri var yani... Enflasyon almýþ baþýný gitmiþ, þurada 3 hafta sonra herkes döviz kurunun artmasýný bekliyor, hatta yýl sonuna doðru %30-40 artýþ bekliyor kurda... bunlar tahtada basmaya çalýþýyor. E tamam hadi panik oldum, satýyorum þimdiYTD
Sn. Tigler sizin de paylaþým ve grafikler için çok teþekkürler.
Oku ileri atmak için yayý geriyor. Bu arada bizi de geriyor oda ayrý bir þey.. k.y.t.d.
Yer Ýmleri