Bofa dün konyayi yukarý yapýp üçlüyü pozisyona hazýrlamýþ ve bu gün üçünün de içine sýçtý ve tabiendeksin vede diðer tahtalarýn çoðunun bu bofadaki maymunlar gercekten geriden vermeyiseven tipler
Bofa dün konyayi yukarý yapýp üçlüyü pozisyona hazýrlamýþ ve bu gün üçünün de içine sýçtý ve tabiendeksin vede diðer tahtalarýn çoðunun bu bofadaki maymunlar gercekten geriden vermeyiseven tipler
kurt kuzuyu kaptýgý yeri dokuz defa dolaþýrmýþ
ben binemeyecegim eþege ot vermem bu biline
Bu twitýrdaki konya yorumcularýna tek tek spknýn ceza kesmesi devlete para lazým![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
350$ yani 11300 civarý yani tarihi $ zirvesi ilk etapta geçmesi zordu ve oradan döndü.
Bugün BOFA baþlangýçta 3K kadar artýdayken sonra -8K satýþa geçti ve tahtayý bozdu.Sonuçta 11K az deðil...
Artýk herkesin kendi stratejilerini sabýrla yönetmesi gereken bir döneme girildi.....Finansallar olarak pahalý ama beklentiler olarak gideri olan bir þirket Konya. GK sonucu, bilanco ve de enflasyon düzeltmesinin uygulanmasý SPK uyarýlarýna göre sermaye düzenlemeleri vs iþleri hýzlandýrýyor.
Film devam ediyor yan köy Ege'de ayný þekilde....
Þu köþede durayým da spek görsün de ne kadar kararlý olduðumu anlasýn
Yatýrým tavsiyesi deðildir
DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
Mesleðine ya aþýk olacaksýn yada muhtaç
Borsa % 2 düþtüðünde taban yapam Konya, borsa % 2 yükseldiðinde % 1 bile tepki veremiyor
ÝNÞaat mevsimi baþladý sen hala kuru çula otur.Millet gökdelen dikiyor sen göldelene devam![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
baþtaþ iyi bilanço açýklamýþ bu camýþ da açýklar yarýn seans kapanýþý da bu yollar sanýrým!
BAÞTAÞ BAÞKENT ÇÝMENTO SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. bilançosunu açýkladý.
Þirket, 12 aylýk dönemde 976.2 milyon TL net kar açýkladý.
Þirket, 12 aylýkta 798.5 milyon TL net esas faaliyet karý elde etmiþtir. Þirketin 12 ayda elde ettiði net esas faaliyet karý, finansal borçlarýnýn %246.4 kadarlýk kýsmýný karþýlamaktadýr.
Þirket, ana ortaklýða ait özkaynaklarýný, geçen yýl Aralýk ayýna göre, 970.8 milyon TL , yüzde olarak %28.5 artýrdý.
Finansal Borçlar:
Þirketin, 324.0 milyon TL finansal borcu bulunmaktadýr. Finansal borçlarýn, toplam varlýklara oraný, yüzdesel olarak %5.5 seviyesindedir. Þirketin, 379.6 milyon TL nakit ve benzeri varlýðý bulunmaktadýr.
Ticari Alacak-Ticari Borç:
Þirketin, toplam 1.32 milyar TL ticari alacaðý, 926.4 milyon TL ticari borcu bulunmaktadýr. Þirket, 392.3 milyon TL net ticari alacaklýdýr. Þirket, geçen sene Aralýk ayýnýn enflasyon muhasebesi yapýlmýþ bilançolarýna göre 375.8 milyon TL net ticari alacaklýydý.
Net Karý Etkileyen Diðer Gelir ve Giderler:
Þirketin, 724.0 milyon TL ertelenmiþ vergi geliri bulunmaktadýr.
Þirketin, 292.2 milyon TL net parasal pozisyon kaybý bulunmaktadýr. (Enflasyon muhasebesi)
28.03.24
Piyasa Deð.=9,939,600,000
F/K=10.18
PD/DD=2.27
PD/EFK=13.88
EV/EBITDA=9.41
Fiyat Deðiþimleri
Aylýk:+19.2%
Yýllýk:+223.9%
90 Günlük
Zirveye Uzaklýk:-16.3%
Dibe Uzaklýk:+84.3%
aha da gönderdi bilançoyu konya!yarýný bekleyemedi
9 Mayýs perþembe 2024 genel kurul
KAP: KONYA [ ] KONYA ÇÝMENTO SANAYÝÝ A.Þ. Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1264009
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8e863f20df01ff
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8e863f20ed0200
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin BildirimÖzet Bilgi 2023 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Gün Ve Gündemi
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2023
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2023
Karar Tarihi 28.03.2024
Genel Kurul Tarihi 09.05.2024
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 08.05.2024
Ülke Türkiye
Þehir KONYA
Ýlçe SELÇUKLU
Adres Konya Çimento Sanayii A.Þ. Horozluhan Mahallesi, Cihan Sokak, No:15 42300, Selçuklu / Konya
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý.
2 - Genel Kurul Toplantý tutanaðýnýn Pay Sahipleri adýna Toplantý Baþkanlýðý tarafýndan imzalanmasý hususunda yetki verilmesi.
3 - 2023 yýlý Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý.
4 - 2023 yýlý Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu Raporlarýnýn okunmasý.
5 - 2023 yýlý Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onaylanmasý.
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ve Denetçilerin 2023 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmeleri.
7 - Yönetim Kurulu'nun üye sayýsýnýn belirlenmesi, Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin tespiti.
8 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, Yönetim kurulu üyelerinin ve üst düzey yöneticilerin yazýlý hale getirilmiþ olan ücretlendirme esaslarý hakkýnda bilgi verilmesi.
9 - Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi.
10 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý mevzuatý uyarýnca yönetim kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Denetim þirketi seçiminin deðerlendirilmesi, onaylanmasý.
11 - Yönetim Kurulu baþkan ve üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395-396. maddelerinde belirtilen iznin verilmesi.
12 - Þirketin "Kar Daðýtým Politikasý" hakkýnda bilgi verilmesi ve 2023 yýlý karýnýn daðýtýmý konusunda Yönetim Kurulu'nca teklif edilen kar daðýtým önerisi hakkýnda karar alýnmasý.
13 - 2023 yýlý içinde yapýlan tüm baðýþ ve yardýmlarýn tutarý ve yararlanýcýlarý ile politika deðiþikleri hakkýnda bilgi verilmesi ve 2024 yýlýnda yapýlabilecek baðýþlar için Yönetim Kurulu tarafýndan teklif edilen üst sýnýrýn Genel Kurul onayýna sunulmasý.
14 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, 2023 yýlý içerisinde iliþkili taraflarla yapýlan iþlemler hakkýnda Pay Sahiplerine bilgi verilmesi.
15 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, Þirketimizin 2023 yýlý içinde üçüncü kiþiler lehine vermiþ olduklarý teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda Genel Kurul'a bilgi verilmesi.
16 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, yönetim kurulu üyelerinin, idari sorumluluðu bulunan yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhrî yakýnlarýnýn, þirket veya baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek önemli bir iþlem yapmasý ve/veya þirketin ve baðlý ortaklýklarýnýn iþletme konusuna giren ticari iþ türünden bir iþlemi kendi veya baþkasý hesabýna yapmasý ya da ayný tür ticari iþlerle uðraþan bir baþka ortaklýða sorumluluðu sýnýrsýz ortak sýfatýyla girmesi hususunun Genel Kurul'un onayýna sunulmasý, ayrýca 2023 yýlý içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda Genel Kurul'da bilgi verilmesi.
17 - Dilek ve görüþler.
Yer Ýmleri