Hiç sorma tam þebeke pazarlamacý x te hepsini takibi býraktým
Tüm ortaklara selamlar. Uzun zamandýr sürekli takip etmeme raðmen ben de sayfaya yazmýyordum. Zaten ne yazacak biþey var, ne de insanýn keyfi oluyor. Gerçi bir çok hisse benzer þekilde ama geçen Mayýs'ta satamadýktan sonra benim adýma beklemekten baþka yol kalmadý. Portfoyün %90'ý Konya olduðu için ekleme yapmanýn da pek bir anlamý kalmýyor. Boþuna maliyet yükseltmek olur. Sanýrým insan bir hisseyi belli bir süreden fazla elinde tuttuðu zaman psikolojik olarak al-sata daha uzak kalýyor. Geçen sene Mayýs'da düþeceðini tahmin ettim ama elim satmaya gitmedi. Sonra 1-2 ay önce 7800-800'i gördügünde tekrar 5***'lere döneceðini de tahmin etmiþtim ama 12000'leri gördükten sonra gene elim satmaya gitmedi. Hay o elimi...Þahsi görüþüm, arada alým/satým yapýp maliyeti 0'a yakýn olanlar ve geçen Mayýs 12000'de satanlar (özellikle BY) aþaðýdan yeterince topladýklarýnda (ve biz zaman kaybederken baþka enstrümanlarda paralarýný katladýktan sonra) yeni bahanelerle yukarý sürecekler. Bazen ben de sosyal medyadaki pazarlamacýlara kýzýyorum ama bazen de düþünüyorum, onlar da olmasa hiç hareket etmeyecek bu hisseler.... Geçen ömürden geçiyor, ne desek boþ... Herkese selamlar, bol kazançlar. Umarým yakýnda tekrar eski renkli, hareketli günlere döneriz de forum da renklenir.
Dostlar ne zaman yükselir bu hisse
verdiðin kamyoneti![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri