Acep ne olacak bunun hali........
Sanki vakit geliyor gibi. K.Y.T.D.
Acep ne olacak bunun hali........
Sanki vakit geliyor gibi. K.Y.T.D.
Bir zamanlar çukurova elekrik içinde vakit geldi tamam þimdi derken batýþ vakti geldiðini göremedik umarým akibeti öyle olmaz yýllardýr 1 tl kar etmeyen þirket nereye kadar gidecek bilmiyorum...Beyni sulanmýþ düldül gebermeden bundan bir cacýk olmaz...Arazilerini devlet kamulaþtýrsada bizide kurtarsa...Ben baþka çýkýþ yolu göremiyorum.....Varsa bir bilen anlatsýn ytd
Yýllardýr kar etmiyor derken?
2023/12 karý 986 milyon.
Bundan 7 sene önce kasasýnda milyonlarca dolar vardý yok oldu. Bilanço da hile yapýyorlar. Batýrmak isteseler istedikleri zaman iflas verebilirler. Denetleyen bir mekanizma yok sonuçta. Hak hukuk olmayan bir ülkenin, hak hukuk olmayan bir þehrinde iktidar yanlýsý bir çimento þirketi.
Ben satalý 4-5 yýl geçti.150 TL den topladýklarýmý 4000 TL den verdim.Hâla ayný kiþiler burada.Demek ki bu elemanlar konya pazarlamacýlarýymýþ)😎
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Son düzenleme : Filozof; 03-07-2025 saat: 15:54.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
ne halt yemeye halka açmýþlar bu þirketi iþlem yok hareket yok endeksi þeyine takmýyor!![]()
Sonbaharda yine büyüklerden birinin kuyruðu kopacak durum onu gösteriyor. Bu büyüklerde ki sessizlik ondan bence.
Yer Ýmleri