tahtayý yaptýðýný sanýyor 1 er lot kampanyasý diyor sýkýysa bunu kayserilinin kaðýdýnda da yap![]()
tahtayý yaptýðýný sanýyor 1 er lot kampanyasý diyor sýkýysa bunu kayserilinin kaðýdýnda da yap![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
þaka maka þirketlerin sermayeleri kuþ oldu araba bile alýnamayacak bu fiyatlara dünkü ötvden sonra!
https://x.com/cactusladyyy/status/19...900141446?s=48
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bu baþlýðý þu anda 4 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
ACA42
Eskiden ne güzeldi. Hisse biraz yükselse herkes burda olurdu. Þu duruma bak, eskilerden kimse kalmadý. Hissenin dengesini öyle bozdular ki, adeta sýka sýka hissenin suyunu çýkardýlar. 13 nire 5,9 nire. hisseyi p.. ettiler. Tekrar 12..13 lere gelmeden buralar þenlenmeyecek herhalde....K.Y.T.D
verdi gazý 6000 olacak dedi 5950den sattý millet iyi yol tutturmuþ
diyelim ki konya çimento sermaye artýrdý ne yapardýnýz?
Sayýn Filozof sermaye artýrýmýný bu fiyatlardan yapacaðýný sanmýyorum. bana göre usul usul 2 ileri 1 geri yaparak 10 üzerine atar, daha sonra önceden haber alan lar hisseye girer. Bu arada 1.2 tavan daha yaptýrýr. Sermaye arttýrýmý haberi düþerse 1.2 tavan daha yapar. Sonra da biraz salar, demekki bedelsiz olayý kalmamýþ diye satanlarý alýr. Daha sonra kimsenin beklemediði bir yerlerden bölünür. Konya bu! bedelsizi diðerlerin ki gibi olmayabilir. Sonrada konyanýn efsane bölünmesini herkes konuþur. Ha ben bölündükten sonra hissenin rahatlayacaðý ve asýl haraketi bölündükten sonra yapacaðýný düþünüyorum. Bu bir hayaldir, kimseyi baðlamaz. K.Y.T.D.
Yer Ýmleri