geçemedi eski viop zirvesini
geçemedi eski viop zirvesini
ben 99 hareketine benzetiyorum kalýp olarak, þu an o zamanki 4-5 bin endeks bölgesindeyiz, endeks 4000 geçtiðinde 99 bahar aylarýydý nisan-mayýs falan, çoðu oyuncu zirvenin görüldüðüne inanýyordu, 2 sene evvel asya krizinin yansýmasý olan bi düþüþ yaþanmýþ, bi sene evvelki rusya krizi baðlantýlý çöküþ ise daha sertti, yani düþüþler henüz tazeydi hafýzalarda, 3 kat yükselmiþ borsa zaten haddinden fazla yükselmiþti
oysa endeks o yükselmiþ seviyelerin üstüne x5 yazdý, 5 kat daha gitti, düþmeye baþladýðýnda balon patlamýþtý.. bugün de 4-5 kat daha yaparsa, ben de balon teþhisi koyarým, ama bugünkü deðerleme henüz "ucuz" safhasýnda, balona çoook var daha
Elinde hisse varsa ucuzzzzz , nakitteysen pahalýýýýýýý denilecek
yarý nakit yarý hisseyse düþse bile yýkýlmaz düzeltme düzeltme denilecek
Yanlýþ
1999 baharýnda kimse zirve DEMÝYORDU..
Tam tersine Terör baþý yakalanmýþ idi..
Teröre akacak para artýk ekonomiye akacak deniyordu..
Herkes çok iyimser idi..
Hemen herkes borsada yükseliþ bekliyordu..
Doðru..
Þu an bazý hisselerde balon fiyat yok..
Ama bazýlarýnda var..
Ama kimse ilgilenmiyor bu 2 sinin arasýndaki fark ile..
Hatta balon hisseler daha fazla talep görüyor..
selocan endeks üstü getirili ... yemekçi abi tavan olsun isterim listesinde yazar þimdi ..![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
99'la kýyaslama geçmiþten ders çýkarýp bugüne uyarlamak için yapýlýyorsa, pek anlamlý gelmiyor bana.
O kadar çok þey deðiþti ki, yazmakla bitmez.
Bence tek ama tek bir soruyu sormalý herkes; müzik ne zaman duracak. Kimi Mart sonu, kimi daha önce veya daha sonra diyor.
Herkes pozisyonunu ona göre alacak. Kim bilir belki seçimden sonra bir bakacaðýz, bugün duyduðumuz sadece bir kaç melodiymiþ. Esas konser o zaman baþlamýþ..
Kendi adýma, Mart sonuna kadar oyna devam.. (Arada ekstrem bir olay olmazsa)
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri