kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Birazdan Çankýrý aþýklar atýþmasýna baþlarýz heheheh . mistik yedili drone vaziyette forumda dolanýyor.
bu arada adana' da yabancýnýn girmesinin kolay bütün halinde çýkmasýnýn zor olduðu denilen ultra hýzlý mahallerinde çokça sükuneti saðlayýp yurdum hýzlýsýný pamuk gibi yapmýþlýðýmýz var.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Kýlýçdaroðlunun söylediði þeyler normal þartlarda. Ama devir alacaklarý ile hayal kýrýklýðý yaþayacaklar. Bilinmeyen bir sürü þey var. Bunlardan yola çýkarak sonuç bu olur demek zor. Hiç kimse bu iktidarý ben alacaðým ve daha kötü yapacaðým diyemez.
Tivitir üstadlarý deyince stock reisi anmadan olmaz. Onun gibi delikanlý görmemistir tivit alemi. O da artýk yazmaz oldu.
Bu forumda da çok siyasi iktidar sever varmýþ hayret ettim, neresini seviyorsunuz iktidarýn hele anlatýn .sen ben kavgasýna beni çekerek adam mý kandýracaksýnýz güya... ben esnafým arkadaþ esnaf... senin o giydiðin ceketini alýr ve satarým 3 dk içinde ....eregli topikte 1-2 fanatik ak severle dalaþtým için yazmýyorum. Adamlar kýzýldaða bile kulp taktýlar.
Burada bayaðý akp seveni , gönül vereni , üyesi var kimseye de saygýsýzlýk yapmýyorum, dinleyiici ve forumseverim , Buraya chp iktidar olabilir , akp kaybedebilir yazýnca üzülecekseniz, yazandan nefret duyacaksanýz, esas siz gidin bu forumdan... hadinizi bilin insan olun önce...
Bu üç harfli marketlerde mesai kavramý yok hiç bir market çalýþaný 8 saat çalýþmaz en az 12 saat. Bayram mesaisi fazla mesai yok. Hepsine þuana kadar göz yumdu ben bunu burada kaç kez dile getirdim burada. Benimm kýz bunlarda çalýþtý insanlýktan çýktý. Þimdi kalkýp bunlara göz diktiler ha yine çalýþana olacak. En az günde 10-15 bin etiket deðiþecek. Sabah 6 san gece bir iki lere kadar çalýþacaklar ayda bir sayým olur o gün eve de gelmez bunlar çok yazýk çok.
Yer Ýmleri