Deniz Ali kardeþ yazdýðýn þeylerden CHP ye giydiriyorsunuz anladým. Sizi eleþtiren arkadaþta sizin akp trolu düþündü sanýrým. Ýfadelerde yanlýþlýk var yanlýþ anlaþýlma var sanýrým.
Deniz Ali kardeþ yazdýðýn þeylerden CHP ye giydiriyorsunuz anladým. Sizi eleþtiren arkadaþta sizin akp trolu düþündü sanýrým. Ýfadelerde yanlýþlýk var yanlýþ anlaþýlma var sanýrým.
bu arada Þanlýurfaspor 'un efsane futbolcusu için dualarýnýzý eksik etmeyin. durumu çok ciddi.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Benim çevrem,akrabalarým 20 yýl akpye oy verdi.
Menfaat deðil ilkeler bazýnda.Dindar kesim olarak, 28 þubat travmasý ve katsayý tesettür gibi kazanýmlara binaen...Etrafýmda kürt arkadaþ larda var.Bunlarin özellikle dindarý akpye oy verirdi.Muhafazakarlik ayrý þey.. Ama bu 2 gurupta çok büyük kopma var.
Akp,cami cemaati ve dindar kürtleri kaybetti.bu çok net...zaten %52 ile kazanýldý.uani 2 puan yer deðiþtirse iþ biter...Ben kesinlikle akp gidere oynarým
Ben chp li deðilim ama bilimsel üstün akla inanýrým.. demokratik komunistim .akp ile aram yok ...o eleþtiri deðildir ..chp mi akp tercihini demoktratik solcuya sor...ya chp der ya hiçbiri der...kerhen vercez oy iþte kardeþ...
Umarým sosyal adaletçi uygulamalar olur. Ekonomide sosyal adalet verimlilik eþitlik akademik .. çalýþmalarý yapan daren acemoðlu keynesçi veya sosyalist deðil ama çözüm için , gayret eden sosyal demokrasiye de karþýt olmam.
Bu iki gurup asla KK ya oy vermez.Kendini inkardýr.KK iyi insan olabilir.Ama toplumun hafýzasý,tarihi süreç CHP ye oy verdirmez. GÜVEN PROBLEMI VAR.bunu aþmak zor.
Güç ellerine geçince ne olacaðý konusunda endiþe var.AKP den nefret etseler bile.
Meral olursa bence kazanma þansý çok yüksek.
Hdpli kürtler dýþýnda sýkýntý yok
Haklýsýnýnýz hocam , imzamý atarým yazdýklarýnýza..benim de sosyal çevrem hep imam vr imam hatiplidir. Çok kaygýlat ve endiþe hep oldu. Ben de o dünyada büyüyüp sola 20 li yaþlarda çok da geç dönüþ yaptýðýmdan ...çok çeþitli sað anlayýþýn ve kesimin duygularýný anlayabiliyorum.
Esasýnda E.imamoglu olabilirdi.Ama kendi imajýný kendi yýktý.Daha sorumluluk sahibi gibi davransaydý ...Balýk,tatil kayak vs.bunlar toplanýnca ,devlet yönetmeye aday gerektiðinde bu sorumluluðu herþeyin önüne alacak birisi olduðuna herkesi inandiramazsiniz ...
Mansur iyidir..Ama suskunlukla bu popülariteyi elde etti.Aday olursa konuþmak zorunda.Hitabet konusunda sýkýntýsý var gibi.
IYI pari kanýmca nabýz yokluyor.Yavuz beyin demeci bence hazýrlýk.
Yer Ýmleri