Originally Posted by
Germiyan
Þuna inanýyorum , yýllardýr ana akým tv ekranlarýna bazý kiþilerin çýkmasýna izin verdiler sebebi insanlarýn ufkunu iyice daraltmak baþarýlý oldular da
Ersan Þen örneðinden gidelim , ilk sýralar tv ekranlarýna çýktýðýn da kendisine siyasi bir soru sorulduðun da aynen þunu söyledi
ben siyasetçi deðilim bana bu tür þeyler sormayýn , hukuk sorun cevaplayým dedi , yeminle böyle ,kelime kelime hatýrlýyorum
sonra ne oldu da bu kiþi suriye siyaseti konusun da yorum yapmaya baþladý ?
Bence sebebi Abdulkadir Selviden , cevizoðluna ,cem küçükten zafer þahine ,mete yararý vs yorumlarýný izleyenler absürt karþýlamasýn diye Ersan þen gibi insanlarý kullandýlar , þimdi yine öyle Bedri Baykam CNNTürkte her konuda ahkam kesiyor
iyi de kardeþim seni geçmiþte býçakladýlar kendini niye kullandýrýyorsun altý üstü tv ye çýkayým diye bu nasýl bir egodur
Hülasa durum böyle olunca vatandaþ iyice dar kalýplara haps oldu özellikle muhafazakar anadolu þehirlerinde
Hakikati tam anlamý bilen ortaya çýkýp da kendini yakmaz bence. Fatih bilmem kim þeyhine gitmiþ ama o kapýya çýkmamýþ, kabul etmemiþ, sen iþini yap bu konulara girme demiþ diye hikaye hatýrlýyorum. Siyasetçinin evrensel bilgisi sýradan cahil kiþiden çok fazla deðildir muhtemelen. Cahil de kendini siyasetçide gördüðü için seviyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri