Bugün burada bilim tartışması yaşandı. Bilim önemlidir diyeyim lakin İzin vermezler diye düşünüyorum.
Aklıma nükleer füzyon çalışması yapan ekip vardı ortadan kaldırdılar uçak kazasında.
https://www.bbc.com/turkce/articles/c1dgy3nz8k1o
Acaba bizim bulmamıza izin verirler miydi.
Alakası yok ama Irak'a saldırmaları amacı nükleer silahları vardı güya örneğin. Amaç rap ve zapt altına almak. Dünyadaki bir çok devleti aynı şekilde rap ve zapt altına alıyorlar.
Bizim mavijeans ve colaturkaya ne oldu (Bilmiyorum). Para basıp dünyadaki her şeyi satın alıyorlar. Rakip istemiyorlar.
Starbucks açıldı tıklım tıklım. İnsanları öyle yönlendiriyorlar ki oraya gitmesen cahilsin hissettiriyorlar.
Sosyal medyayı saldılar istedikleri gibi yönlediriliyoruz. "Social Dilemma" belgeselinde açıkça söylüyorlar zaten.
Yani bize medeniyet altında devamlı bir şeyler pazarlıyorlar.
Ben kabul etmiyorum arkadaş. İnsanlarımız aşağıdaki gibi oldu.
Hadi kolaysa 2 gün bilgisayar ve telefona bakmadan yaşayalım.
Sonra da biz özgürüz. Donumuza kadar almışlar haberimiz yok.
Son dakika.....
HDP'ye kapatma davası! Yargıtay'dan 'hazine' hamlesi: "PKK ile organik bağları var, hesapları bloke edilsin"
Son dakika haberi... Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Halkların Demokratik Partisinin (HDP) kapatılması istemiyle açılan davada, Anayasa Mahkemesinden partinin Hazine yardımı bulunan hesaplarına bloke konulmasını talep etti. Söz konusu talepte HDP'nin terör örgütü ile organik bağının devam ettiğine dikkat çekildi.
bugünkü hızlı yükselişe rağmen APS sayıları artmamış.
bir iki gün içinde mini düzeltme nedeni olabilir.
Abka gırtlak longsun, ayak yapma![]()
Yer İmleri