2 tane kral-gırtlak shortçu tanıyorum: MOHİKAN (5. POSTA SHORTU YAPTI AMA en yüksek maliyettten bile 100 puan uzaklaştık...
Bir de bigshort..o da 5. kademeli shortu yaptı.
VAR MI başka kripto shortçu?..KETUMLAR ,KENDİNİ HİÇ BELLİ ETMEZ..çünkü gizli işlerin hedefe ulaşma ihtimali daha yüksektir.
Rusya'dan Yunanistan'a sert uyarı: Tehlikeli planlardan vazgeçin
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Yunan basınında yer alan "Yunanistan, Ukrayna'ya S-300 verecek" iddiaları hakkında konuştu. Bu durumu "kışkırtıcı" olarak değerlendiren Zahorova, "Tehlikeli planlardan vazgeçin" açıklamasında bulundu
viop asla herekesin düşündüğü yönde hareket etmez.....kar almak ister.....yarın sarsızı bir gün olmaya aday.....
AKVARYUMA konulan cam levha deneyi gibi...
Bir gün endeks -%5 düşecek...Tamam alım fırsatı,nasılsa zirve tazeleyecek, diyeceğiz...düştükçe alacağız....ve o gün -%10 ile
kapanacak...yine alım yapacağız...ve ertesi gün -%5 ile acacak ve..artık uzun vadeciyiz,diyeceğiz...ama ...
derken bir daha düşecek..strest artacak ve dipten satınca endeks yükselecek.
Big istisna.
Ben yön yazınca
1. Konsantre bozuluyor
2. O yöne sartlaniyorum bazen yazdığın için terse dönemediğimi farkettim
Onun dışında bir şikayetim yok aslında. Yani yazsam da yazmasam da terste kalıyorum hani yazdım terse kaldım diyemem.
Ama hele bu sığ piyasada yazmayı düşünmüyorum.
bigshort kanımca her kademeye 2-3 kontrat yazıyor. ondan rahat.her kademeye 10 kontrat yazan ve totalde 60-70 kontrata çıkan babayiğit varsa,buyursun yazsın.
Ama işlem saati-kontrat adedini de ekrana versin...Helal diyelim,başganım diyelim..![]()
Yer İmleri