oradaki hurralı çalışma sırasında neler oldu ? o yüzünden dünya kupasını reddediyorum
oradaki hurralı çalışma sırasında neler oldu ? o yüzünden dünya kupasını reddediyorum
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bir de kaçan kovalanır ilkesi var gibi ama garanti veremem.
Borsacılar için normal bir bilgi ama hayatın çoğu alanında var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
BBHT'ye Kocaer Çelik çıktı, biz ürünlerimizi güneş paneli kuranlara ve madencilere satıyoruz, dışarıdan da talep var, en iyi yılımızı geçiriyoruz dedi. İrlanda'da şirket kurmuşlar, ABD'den talep var diyor, zamanında hazırlık yapmışlar vs. Tabi kapasitesi az ve spesifik bir talep var.
Öte yandan diğer çelikçiler süreki TV'de durum sakat dışarıya karşı önlem gerekir vs diyorlar. Uzun vadeli bir çok hisse ucuz ama diğer hisseler oynarken kilitlenmekten korktukları için insanlar girmiyor olabilir, günlük al-sat yapıyor. Bir ara sera yatırımlarında çelik ihtiyacı olacak dendi orada durum nasıl bilmiyorum.
Dün portföy uzmanı, gelenler 60-70 bin lira ile geliyor, çok paralı adam gelmiyor dedi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
[......................................
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
iyi yıllar......
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Yer İmleri