DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Saat 11 oldu gibi.. Artýk uyumam lazým. 6 da uyanicam..
Selim bey size ve tüm forekscilere iyi geceler ve tatlý rüyalar diliyorum
Ve viopculara.. Varant ve kriptoculara da
![]()
Geç olsa da herkese Günaydýn...
Yeni geldim eve... daha biraz önce unlu mamullerin satýldýðý bir kafedeydim. Ben patatesli ve zeytinli poðaçaya bayýlýrým. 3-4 tane alýp çayla falan yemek istedim. Ne patateslinin içinde patates, ne zeytinlinin içinde zeytin vardý (patatesin sadece kokusu vardý, zeytin anlamýnda da milimetrik bir kaç parça gördüm). zaten çok bir beklentim yoktu ama bu kadar azýný ilk defa görmüþtüm ve kasada bunu kafe sahibine söyledim. O da gülerek, artýk o kadarýný da koyamiycaz içine dedi sýrýtarakKýssadan hisse...
Diðer taraftan yine JPY kovalamacasýndayým.
GBPJPY, CADJPY ve USDJPY paritelerinde, D1 Trendi ALIM Yönünde
USDJPY paritesinde H4 Trendi ALIM Yönünde
GBPJPY paritesinde H4 Trendi SATIÞ Yönünde
CADJPY paritesinde H4 Trendi SATIÞ Yönünde
Bütün bunlarýn ýþýðýnda, USDJPY 'de halihazýrda alým iþlemindeyim (SL: 132,115 - Risk Edilen Miktar: 65 PÝP)
Bütün bunlarýn ýþýðýnda, GBPJPY 'de bekleyen alým emrim var (BUY STOP: 159,789 - SL: 132,115 - Risk Edilen Miktar: 95 PÝP)
Bütün bunlarýn ýþýðýnda, CADJPY 'de bekleyen alým emrim var (BUY STOP: 98,358 - SL: 97,785 - Risk Edilen Miktar: 57 PÝP)
Bugün ve yarýn önemli haberler var. Bugünkü önemli haber 16:15 'te açýklanacak ve baþlýca USD paritelerini etkileyecek. yani USDJPY 'de bugün ciddi hareketler görebiliriz.
Yarýn da Kanada'dan önemli haberler var, bunlar da CADJPY 'de þiddetli hareketlere sebep olabilir.
Ben yemek hazýrlamalýyým - herkese kolay gelsin
![]()
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri