Ben ilk FX ile tanýþtýðýmda sadece EURUSD var saniyordum. Ve o zananlar hiç simdikiler gibi degildi. Gunde 150 pip falan gidiyordu.
Gün geçtikçe EURO baya stabil hale geldi. Ve týpký dediðiniz gibi kaplumbaðaya döndü. Ben þahsen o pariteye daha hic bakmiyorum. FX de zaten bekledikce stres basýyor. Oyuzden hemen hedefe gitme potansiyeli olan pariteler daha makul geliyor bana (JPY pariteleri gibi). Gerçi bir parite ne kadar hizli trend yapiyosa o jadar sagi solu belli olmuyor [emoji53]
Kendimi notrledim su an...
Kib
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Sende kib
Çok þeker ya..
Viop hesabýma para attým. Yeni pozisyonumu vioptan acicam. Haziran vade den..
Bir poz fx de bir poz viopta.. Þu an vadeli 2063 de iþlem görüyor.. 2100 e yazicam bakim dursun orda Haziran sonuna kadar pozisyon![]()
DMAX diye bir kanal var. Altýn madencileri ile ilgili programlar var orda. Çok hoþuma gidiyor ya. Altýn peþinde koþarken inanýlmaz yerlere gidiyorlar. Doga harikasi. Çok tehlikeli maceralar yaþýyorlar. Kimi zaman ölümle burun buruna geliiorlar. Ben de finansal piyasalarda Altýn trade ediyorum.
Bu Altýn macerasý hepimize adrenalini doruklarda yaþatýyor![]()
Bugün futbol oynuyo takým. Ben futbol sevmediðim ve ayrýca hiç beceremedigim icin dolanýyorum etrafta. Belki de cay koyarim þimdi.
Ben altýncýlari hiç izlemedim. Beyaz Diþ filminden hatýrladýðýma göre baya zor birsey. O filmi cocukken izleyen herkes kurt yavrusu sahiplenmek istemiþtir. Ben de büyükbabamin baþýnýn etini yemiþtim. Kabul etmedi.
Ben de tomruk evleri yapan kanala cok bakiyorum...
Owww...futbol bitmis...ben mindere geciyorum...grsrz
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Selim bey sizin branþýnýz güreþ di mi.. Mindere geçiyorum demissinizOff çok açýk verdiniz
Keþke ülkemizi temsil ederken sizi izleyebilsek.. Basarilar
Þampiyonada tabi..
Yer Ýmleri