Dow 33220
Altýn 2047
Eurusd 1.1042
Cok degisen birsey yok
Zaten cuma hareket olmaz fazla.
Dow 33220
Altýn 2047
Eurusd 1.1042
Cok degisen birsey yok
Zaten cuma hareket olmaz fazla.
Selim bey faiz artýrýmý Avrupa Merkez Bankasý yaptý. Dolayýsýyla Euro deðer kazandý.. ABD de olmadý.. Boþ bulduðum vakit bakicam detaylý bu konuya. Artýk bunu ogrenmemiz lazým ayýp bize.![]()
Bugün birkaç itibar vericem birilerine.. Tanimadigim.. Ýtibar hakkým yok ayni kisiye tekrar vermek icin.. Olmuyor.. Mahçup oluyorum![]()
Bol kazanclar sevgiler
Þimdilik..
Günaydýn herkese,
Ben hiç USDJPY bakmýyordum normalde. Ýyi ki söylediniz ve þimdi baktým. Ne kadar pürüzsüz trendler yapmýþ. Zamanda geriye gidip iþleme giresim var. Bu arada haftalýk grafikten bahsediyorum:
Ben olsam burada 132,301 egale olmadýkça ALIM yönünde olurdum, kýrýldýðý gibi trend algým deðiþirdi.
Hakikaten çok pürüzsüz. Söylediðiniz ve dikkat çektiðiniz için teþekkür ederim.
Saygýlar
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Benim dedem arýcýydý. E onla kala kala ben de çat pat sempati duyuyorum arýlara. O bahçeyi görünce hemen arýcý perspektifiyle baktým olaya. Hemen aklýmdan "Burada çok güzel bal olur" geçti.
Arýlar zevkten çýldýrýrdý orda olsalar.
Size de bol bol günaydýn Sayýn Dore
Siz de yarýn öbür gün toplumdan uzaklaþýp kýrda kýyýda bir ufak ev alýrsanýz, bahçeye böyle çiçekler ekin. Ben de yan taraftaki araziyi alýp arýcýlýk yaparým. paraya para demem.
Ben hamakta sallanýrken arýlar, sizin çiçekler sað olsun, para basar....
Benim bundan bile haberim yok
Allahtan baþlýðý doðru dürüst kimse takip etmiyor da rezil olmadým (Sayýn Baþkara, sizi tenzih ederim - "Ne yani, ben doðru dürüst kimse deðil miyim?" diye geçmesin aklýnýzdan)
Bir tane sabah þarkýsý paylaþmak istiyorum...acaba hangi þarký olsa...buldum
Yer Ýmleri