Bitki konusunda benden çok mutluydular.. Her gittiðimde odam da birsey deðiþiyor zaten
Siz Laz misiniz Izmirli saniyordum.
Kolay gelsin..
Gün gelir de Dow da iþlem yaparsanýz þöyle diyeceksiniz. Ben daha önce neden bunda iþlem yapmamýþým yazik olmus Dowsuz gecen zamanlarima![]()
Bunu dinledim, hakikaten çok güzel. Bir de kulaklýkla yüksek seste dinlemeyi deneyeceðim.
Ben yumurta dayanýnca acayip motive oluyorumYine iþimi son güne býrakýp dün ve bugün tamamladým.
Bugün bütün gün oyun oynayýp, keyif + çay üzerine ilerlicem.
Laz deðilim, ama Trabzonluyum ve orada doðdum büyüdüm. Üni için Ýzmir'e geldim ve okulu 12 yýlda bitirdim
Askerlikten sonra da Trabzon'da yaþamayý denedim ve beceremedim ve pýlýmý pýrtýmý toplayýp tekrar Ýzmir'e döndüm.
Sizin bugün miting gününüzdü dimi?
Eðer bu mesajý görüyorsanýz, iddiaya girelim, mitingin ortasýnda sahneye fýrlayýp, mikrofonu kapýp Hisse.net 'e selam söylerseniz Kelle Paça borcunuzu silerimÜstüne üstlük bir de þarký söylerseniz 2 tane Kelle Paça benim haneme yazýlacak.
Selamlar
Bu arada çay içerken bunu izleyebilirsiniz:
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Ýyi keyifler Selim bey
Yazicam sonra..
Görüþürüz![]()
Dün mitingde harika eðlendim.. Çok mutluyum. Ben ve herkes.. Sinerji harikaydi..
Bugünkü mitingde mi gitsek acaba bizim tayfayla.. Görüþ farklý ama olsun kafamiz güzel
Mitingler çok güzelmiþ yahu![]()
Yer Ýmleri