Allah sizi affetsinResmi indirip AVATAR güncelleme ekranýnda UPLOAD etsenize
Bu arada bu link: Yapay Zekaya Gider
https://www.bing.com/search?q=Bing+A...5AE0E608236ACA
açýlan ekranda "bana þu þu þu þu þu özelliklerde bir resim oluþturur musun" diye yazýp ENTER a basýn....ve yapay zekanýn hazýrladýðý resimlerin tadýný çýkarýn...
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Oyun bedava...ama oyuna para harcayarak diðerlerine nispeten üstün olunabilen bir oyun. Ve oyunluktan çýktý sayýlýr. Ýnsanlar istatistiklerini yükseltmek için tabiri caizse babalarýný satmaya hazýrlar.
Hiçbir "mükemmel" tank yok. Hepsinin kendince iyi ve kötü yönleri var.
Þahsen ben Fransýz Ekolünden hoþlanýyorum. Yok denecek kadar ince zýrh, tehlike anýnda cephe deðiþtirebilecek kadar hýz, uzun telsiz mesafesi, isabetsiz de olsa iþe yarar top...
Oynarsak güzel olur hakikaten.
Bence bulaþmayýn. Çünkü bizim yaþlardaki erkekleri çok kendine baðlayabilen bir oyun. Sonra kendinizi internetten tank maketleri sipariþ edip, evde onlarý monte ederken bulabilirsiniz.
Daha yeni geldim eve ve yiyecek bir þeyler hazýrlýyorum. Yemek ocaðýn üstündeyken foruma bir bakayým dedim.
Bugünkü tahminim tutmamýþ, ilk üçe girememiþim. Formülde herhangi revize yapmayacaðým. Tamamen katýlýmcý sayýsýnýn azlýðýna kesiyorum faturayý.
Çok ciddi þekilde iddia ediyorum ki, 150-200 katýlýnca olsa... Önümde durabilene aþk olsun!!!
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Bak bu çok mantýklý, forum kademesine göre katsayýlandýrabilirim her bir katýlýmcýyý. Daha isabetli sonuçlar elde edebilirim.
Ýþi bozan aslýnda ayhan beyÖyle uzak bir tahminde bulunuyor ki o yüzden onun olduðu veya olmadýðý diye iki hesap yapmak zorunda kalýyorum. Alacaðýnýz olsun ayhan bey
Yani bu durumda bugün için 3 ihtimal vardý:
1- Ayhan Beyli Ýhtimal: 4710,82
2- Ayhan Beysiz Ýhtimal: 4813,56
3- Her Ýki Ýhtimalin de Ortalamasý: 4762,19
Ben bunlardan ikincisini tercih ettim. Keþke üç numarayý tercih etseydim. Hem o kimsenin kalbini kýrmayan bir ihtimal
Yarýn üç numaraya oynicam...
Bu arada size de selamlar 7 Bey![]()
Yer Ýmleri