Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Sn kwon3 aslýnda borsanýn ruhuna uygun hareket ediyor kan gövdeyi götürürken düþükten al.Ortam harika güllük gülüstanlýkken yukarýdan sat.Hisseye aþýk olmuyor.Mutlu olduðum yerden satarým diyor. Bol kazançlar diyorum þunu da söyleyeyim yaptýðýnýz hareketler ky nýn doðasýna aykýrý sizde By ruhu var.
YTD
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Ben de almaya baþladým ama sanal paradan gelen ky çok bilinçsiz arzdan alan minik yaptýrýmcý 4000 kâr erimesin diye tabana birikmiþ vay amk nasýl iþ neyse geldikleri gibi giderler gittiler de kýsmen her dabanda alýyorum zaten 3 gün önce topike yazdým illaki manyaðýn teki gelir 300K alýr bu mallarým elinden
2000 küsür emýr var..yaný sadece 2000 hesaptan emýr gýrýlmýþ..arzda çok sýnýrlý verýlmýþtý ..100 lot gelse ,200 býn lot yapar..yukarýdn malýyet yapanlarda satma peþinde..arzdan yuklu alanlar bu þekýlde malýný satamayacaðýný býlýr
(fon.vs.)satanlar satsýn býz yolumuza bakarýz..gerekýrse aldýklarýmýzý yasak býtene kadar tutarýz..acelemýz yok..50-60 arasý malýyet yapýp beklerýz olmadý..100 tl kýsa vade de mumkun ,,beným hedefým o bolgeden satmak aldýklarýmý..olurmu býlemeyýz..nasýp artýk..
hurgz vardý 1.5/2 tlarasý ne yasaklar yedý sonra en son 6 tl lerý geçtý hatýrladýðým..ýnternet yasagýda gelmýþtý..20 fk dan gýden þirketten korkulmaz..düþtükçe ucuzlayacak..yýl sonu býlanço ýle çok daha ucuzlayacaktýr..sermaye 23 mýlyon..lot ..5.950 k lot daha ne olsun..nasýp artýk..
Piramit ne ayaksýn piyasa manipüle ediliyor halka arzlarda kimler bunlarý kullanýyor
Sdttr de 16.10 a kadar iyi bir hareket gelebilir umarým yanýlmam
Yer Ýmleri