Ben Sanko Menkulle çalýþýyorum onbinde 4,5 kesiyorlar. 4 sene oldu þuana kadar bir sýkýntý yaþamadým.
Nokia 3310 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben Sanko Menkulle çalýþýyorum onbinde 4,5 kesiyorlar. 4 sene oldu þuana kadar bir sýkýntý yaþamadým.
Nokia 3310 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ALB onbinde 1 evet ama aylýk minimum 300binTL lik hacim karþýlýðý komisyon yapmanýzý ister
yoksa onbinde 2 dir.
borsa payýný 100binde 2,5 olarak yansýtýr.
gelin görün kü hiç bir özel emir türü yoktur
##süreli emir,koþullu ve süreli emir,koþullu emir vs..##
bunlar olmadan da borsada kazanýlmaz##
sanko da bunlar yok maalesef
osmanlý iyidir bunlarra sahiptir ve komisyonunuzu onbinde 2 yapar ALB gibi ancak ayný alb deki indirim koþulu gibi unlarda da 300bin TL hacim ister mininmum civarýnda veya..
onun dþýnda
Hesap açarken yýllýk iþletim ücreti var mý sorun baþtan??
günlük iþlem ücreti var mý sorun baþtan bunlarý kabul etmeyin!!!
ayrýca kimi kurum VÝRMAN için ücret isterken kimisi SIFIR ücret alýr
kimisi Temettü kazancýnýzdan bile komisyon alýrken kimisi almaz
En iyisi ziraat yatýrým gibi gözüküyor galiba arkadaþlar. Ne dersiniz. Ziraattan memnunum
Lenovo A7010a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Osmanlý Yatýrým ile görüþtüm. Komisyon ücreti dýþýnda günlük iþlem, hesap bakým ývýr zývýr bir ücret olmadýðýný söylediler. Farklý türde emir türleri de mevcut, iletiþim tarzlarý hoþuma gitti. Komisyon onbinde 5 civarý olacak. Hacim yapma þansým yok çünkü, uzun vade hisse biriktircem sadece. Virman ücreti de almýyorlarmýþ. Kafama yattý gibi, belgeleri istedim, detaylý bakýp geçicem sanýrým. Buradaki arkadaþlara da bilgi vereyim istedim. Ziraat sadece kamu çalýþanlarýna onbinde 10 yapýyor, gerisine onbinde 15, o yüzden seçeneklerden çýkardým.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrýca aracý kurum konusunda tereddütüm kalktý. Önceden sorunlarýn yaþanmasýnýn nedeni hisselerin aracý kurum üzerine görünüyor olmasýymýþ, düzenleme deðiþmiþ artýk direk kiþi üstüne hisseler alýnýyor.
Zaten MKK üzerinden hisseleri de görebiliyoruz, isterseniz hisselerinize blokaj da koyabiliyorsunuz, böylece kimse satamaz hisselerinizi. Özellikle uzun vade yatýrým yapanlarýn hisselerine blokaj koymasý çok iyi olur, bir anlýk gaza gelip satýþ yapmazsýnýz böylece.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cok bariz farklar yoksa küçük kurumlarý tercih etmeyin derim.
son zamanlarda batan kurumlar olmaya baþladý.
atýð denen soyguncu hisselerde sürekli açýða satýþ yapan bir kurum vardý o batmýþ en son zamanda.
ordan iþlem yapanlarýn garantisi var mýdýr iyi araþtýrmak lazým.
piyasalar her geçen gün vahþileþiyor . kiþilerin yanýnda küçük kurumlarýnda gideceði yer bellidir. bataklýk
ziraat kamu ayaðýna onbinde 10 mu?
resmen gelme demiþler benim hesap onbinde 7 herþey dahil ziraatte ama kullanmýyorum.10TL lik hisse býraktým kapatmasýnlar diye.
onbinde 2 yi kullanýyorum.
ziraat kamu ayaðýna onbinde 10 mu?
resmen gelme demiþler benim hesap onbinde 7 herþey dahil ziraatte ama kullanmýyorum.10TL lik hisse býraktým kapatmasýnlar diye.
onbinde 2 yi kullanýyorum.
Yer Ýmleri