para içeride kalsýn daha iyi....yatýrým yapsýn büyüsün ...ben ona bakarým...
para içeride kalsýn daha iyi....yatýrým yapsýn büyüsün ...ben ona bakarým...
Sayýn arkadaþlar Þirket þu an 30 milyon dolara OTEL AVM aldý ve Hastane saðlýk kompleksine dönüþtürüyor ve var olan hastanelerde ise saðlýk taný cihazlarý yenilenmesi modernizasyonlarý vs mevcut yaklaþýk 50 milyon dolarlýk yatýrým bütünlüðü olduðunu tahmin ediyorum. Yatýrým süreci devam ederken temettü vermesi bir gönül almadýr. Gecen yýlda yine azda olsa temettü vermiþti.
Yatýrýmlar sona erdiðinde diþe dokunur temettü vereceðini þirket kültürüne ilk yýlýndan itibaren yerleþtiren bir þirket.! Nice anlý þanlý yýllardýr borsada olan bir çok þirkette temettü kültürü yok! Bugün 50 kuruþ yarýn 5 lira ...50 lira bu þekilde zaman içinde temettü ilerler! Týnaztepe saðlýk holding Temettü yatýrýmcýsý olmak isteyenlerin radarýnda olmalý ve temettülerle de belirli zaman sürecinde hisse satýn alýnmalý ki getiri eðrisi çok dik yukarý olsun!
Þirketin yatýrýmlarýný finanse eden gayrimenkul iþleri olduðu gibi esas faaliyetleri de önemli Sosyal Güvenlik Kurumu SGK, Bugünkü mükerrer resmi gazete yayýmlanan kararý ile özel hastanelere %50 oranýnda zam yapmýþ, bu gelirlerimizin artmasýna yol açacaktýr.
Hayýrlý uðurlu olsun!
Bol kazançlar dilerim!
https://www.resmigazete.gov.tr/fihri...-09&mukerrer=1
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Bilanço, 100 üstü, temettü, f/k pd, bedelsiz olmadý þirketin 30 sene sonraki performansýný verelim… bol kazançlar
Buradalarda baskýyla yavaþ yavaþ toplarlar sonra biraz yukarý bak biz demedik mi? derler. Çaktýrmadan yavaþ yavaþ doldur boþalta devam ederler. Pazarlama tekniklerini geliþtiriyorlar bakalým neler bulacaklar…
Sayýn arkadaþlar, sataþarak veya hakaret ederek hiç bir sonuç alamazsýnýz, hisse fiyatýnýn 77den 60 lara düþmesi bende istemezdim
Ýtirazýnýz buna ise eyvallah ancak isteðiniz þahsýma sataþarak hisse fiyatýnýn olumsuz etkilenmesini istiyorsanýz nafile çaba içinde olduðunuzu söylemekten baþka bir þey gelmez elimden ancak size tavsiyem olumlu yazan bir beklentisi ve umudu olan insanlara hakaret aþaðýlama alay yerine þirketteki olumsuzluklarý verileri ile ortaya koyarsanýz bizimde göremediðimiz þeyleri ortaya çýkararak bir hayýr iþlemiþ olursunuz.!
Bu önerime sizin de katýlacaðýnýzý umarak, az sabýrla çok þey olur ve hep oldu eðer doðru yerdeysen.
Bol kazançlar!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer Ýmleri