Yalýn bilgiye eyvallah..Adelde biri kazandýys..birileride derin zarara uðruyor demektir.Sorumsuz yazanlarý ifþa etme zamaný.
Yalýn bilgiye eyvallah..Adelde biri kazandýys..birileride derin zarara uðruyor demektir.Sorumsuz yazanlarý ifþa etme zamaný.
Ýzmir Týnaztepe üniversitesi ÝZTÜ
https://tinaztepe.edu.tr/tr/kampus/galeri
https://tinaztepedis.com/
Bol kazançlar...!![]()
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yine mi tavan olacak yoksa...
Tavaný 61.600
oysaki ben bugun tavaný 4.00 olan segyodan bekliyordum bunu...
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
endekse ters kagýt endeks tekrar dönerse burda realizasyon gelebilir ytd..
dünkü tavan +15 deðerindeydi. varsýn eksi yaksýn) +3 den +7 nasýl gittiðini gördünüz deðil mi? daha öncede söyledim artýk daha sert hareketler görmeye baþlayacaðýz. mal toplu... meksa aldýðý mallarý citybank virman yapýp duruyor.. belli ki hikaye bundan sonra baþlaycak. haaa bu arada hala 450 milyon ne yapacaðýz KAP gelmedi. beklenti hisseyi daha da yukarý götürecektir.
![]()
bu sayfayý þuan 25 kiþi okumakta. bunlardan biri de sevgili KEKO dostum.
Sevgili Keko sen yanlýþ tahtaya basmazsýn. hala geç kalmýþ sayýlmazsýn. seni de bur da görmek memnun eder bizleri.![]()
ben de merak ettim biraz bakayým dedim foruma...acemþah iyi temelcidir...yalnýz ben enerji ve enerji ile bað kurmuþ þirketlere gönül vermiþ biriyim...sayýn acemþah da eskiden beri gyo larý ve içinde gyo olan þirketleri sever..eskiden gyo yönünden güçlü arazisi fazla çimentolarý da severdi...yalnýz gyo þirketlerinin hepsi de þu anda çok ucuz...faizler yükseliyor..hükümet para politikasýnda sýkýlaþmaya gidiyor..buda arazi ,konut , otomotiv gibi varlýklara olan talebi kýsýtlar buda onlarýn deðerini ister istemez düþürür...
ben saðlýk sektöründe çalýþýyorum...geçen aya kadar bile yoðun bakým ünitelerinin kapatýlmasý ve iþten çýkarmalar son haddine varmýþtý...saðlýk sektörüne hakediþlere yapýlan son %50-60 lýk zamlar sektörün biraz da olsa nefes almasýný saðladý..yalnýz hükümetin þehir hastanelerine aðýrlýk vermesi politikasý özel hastaneleri uzun vadede zor durumda býrakacak bir politikadýr...özel sektör adeta üvey evlat muamelesi görüyor...
yalnýz eðer hükümet özel bir yere güzel teþvikler vermiþ ise o zaman tabiki iyi bir geliþme olur...bu iþler için de ciddi yatýrýmlar gerekir..bu iþlerin rayýna girmesi biraz da uzun zaman alýr...acemþah usta bu iþlerden ekmek yedi ister istemez de bu yolda yürüyor....
ben de enerji iþlerinden ekmek yiyiyorum...türkiye geçen yýl fosil yakýtlara 97 milyar dolar ödedi artan nüfüs ile bu miktar gittikçe artýyor...hükümet yenilenebilir enerji kaynaklarýna büyük teþvikler veriyor..o sektörün þirketleri her yýl kat be kat büyüyecekler...ben bu yüzden enerji ile ilgili olan brlsm, kocaer ve atatp yi tercih ettim...önümüzdeki zaman sürecinde bunlarda olumlu geliþmeler bekliyorum..
kýsacasý taþ yerinde aðýrdýr diyorum...ben sizlere baþarýlar diliyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Deðerli keko,
Gayrimenkulde secici olmak lazým dediðin doðru, gayrimenkulde ben bu dönem nakit yaratma sýkýntýsý olmayan, þekerbank tan yüksek kira gelirleri olan Segyo'yu tercih ettim, oda yýl sonu 1.6 milyar civarý kar açýklayacak bunun 400 milyon civarý nakitten gelir diye tahmin ediyorum. Hükümet kanailstanbul'dan vazgeçmiyor u sektörü büyültecektir.
Þirketlerde en güzel kazanç hizmet ihracatýndandýr; hizmet ihracatýnýn katma deðeri çok yüksektir iþte bu saðlýk turzimi olayý hizmet ihracýnýn önümüzdeki dönem cari açýðýn azaltýlmasýnda devasa etkisi olacak ve Ýzmir Saðlýk turizminin Baþkenti ilan edildi ve Týnaztepe de bu merkezin kalbindeki þirketlerden bir tanesi. Burda en önemli gider yetiþmiþ insan gücüdür, Týnaztepede sahip olduðu Saðlýk temalý üniversite ile bu giderlerini azaltmaktadýr. Türk insanýna iþ ve aþ saðlamaktadýr.
Bol kazançlar dilerim.
Néy Nâmé...!
Yer Ýmleri