Originally Posted by
fatih0653
Sayýn Keko ve Sayýn Acemþah forumda yorumlarýný dikkatle takip ettiðimiz üstadlarýmýz ben uzun zamandýr iki üstadý da takip ediyorum verdikleri bilgiler bin sayfalýk kitaplardaki satýr arasýnda geçen bilgilerdir o yüzden iki üstadýn yazdýklarýný okumak ve takip etmek çok deðerli. Dediðiniz gibi herkes nasibi kadarýný yiyecek. Umarým herkes güzel kazançlar saðlar..
ben borsada feleðin çemberinden geçtim...
geçmiþte çok dayak yedim...iki sermaye kayýp ettikten sonra ancak kazanmak nasip oldu...acemþah usta tahta yapýcýlar ile öyle maceralar yaþadý mý bilmiyorum...geçmiþten beri acemþah ustayý severim..yorumlarýný da okumayý severim...bir ara adele takýldý kaldý...adel de yýllarca yerinde saydý...acemþah o fetret döneminde bir ara yorumlarýný tamamen kesti...kestikten sonra açýkçasý takip edemedim...
borsa hayatýmda acemþah ile sadece bir hissede yataþta bir süre birlikte olabildik...onda da acemþah yataþ bir kat deðer kazanýnca hisse ederine geldi deyip satmýþtý...tabi onun sonrasýnda hisse ta 2 tl lerden 40 tl lere gitmiþti...insan aylarca emek verdikten sonra hissenin kendisini bir kenara itip yoluna devam etmesi insana koyuyor...europowerda ve cwene de ben de bunu yaþadým...
acemþah umuyorum ki yeni aldýðý hisselerden iyi kazanýr..tespitleri güzeldir...kazanacaktýr ama hangi oranda bilemiyorum...ben de kendisini enerji sektöründe görmek isterdim...sanki bu enerji sektörü trenini kaçýrdý gibi geldi bana...insan belli bir yaþa geldikten sonra alýþkanlýklarýndan vazgeçemiyor , risk almak istemiyor bu yüzden de bildiði yoldan gitmek istiyor...kendisi de gyo uzmanýdýr...arazileri çok sever...
onun aldýðý hisselerin çoðunda arazi olmazsa olmazýdýr...dediðim gibi keþke bu yenilenebilir enerji sektörü ile ilgilenseydi..çünkü gerçekten de yenilenebilir enerji sektöründeki pasta çok büyük...
son G.20 zirvesinde tüm dünyada fosil yakýtlardan yenilenebilir enerji kaynaklarýna dönüþüm için 5,8 trilyon dolarlýk bir yatýrým harcama kararý çýktý..bu çok defasa bir miktardýr...türkiyede de erdoðanýn da son bir iki gündür açýkladýðý gibi bu dönüþüme çok önem veriyor ki zaten bu dönüþüm türkiyenin de menfaatinedir...
anlayacaðýnýz bu dönüþüm hem türkiyede hem de dünyada son hýzla yapýlamaya baþlanýyor..pasta çok büyük...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri