Sayýn arkadaþlar
Olay bilanço deðil.
Bilanco 1 ila 9 arasýnda bir tarihte olacaðý kapta yazýyor zaten ki þirketler kendilerine tanýnan sürenin son günü akþamýnda bilancolarýný yayýnlýyor.
Kar tahminini sizlerle de paylaþtým ki genelde tutmaz ve kar için yatýrým yapmam; büyüme bölgesel ve global olabilme en önemli kýstasým.
Þimdi kar 355 veya 555 milyon gelse de benim için önemli deðil yýl sonu 1.550 milyarda tahminim var bu da önemli deðil.
Önemli olan Türkiyenin alým gücü yüksek ege bölgesinin en büyük özel saðlýk þirketi ve cok deferli saðlýk hizmeti ihracatý için adýmlarý var Týnaztepe üniversitesindeki 3100 öðrenci büyük bir ggüç global bir saðlýk þirketi hayal ediyorum.
Öte yandan devletin harcama ve yatýrým bazýnda en cok para harcadýðý saglýk sektöründe bazý kanunlar yeni geliþmeler söz konusu özel saðlýk þirketleri için finansal veya hizmet alanlarýnda yeni fýrsatlar söz konusu ve Avrupa Amerika zengin Arap ülkeleri vs vs devasa boyutlara ulaþan saðlýk harcamalarý için care aramakta iþte bugun paylaþtým Araplar saðlýk sektörünü öncelikli sektör belirlemiþ ve bütçelerinin % 15 ini bu sektöre harcama kararý almýþlar.
Olay 355 lira da deðil...
Þirket basarýlý olursa bu iyiden mükemmele dönüþümde 3..5 yýl sonra bugun maliyetiniz olan parayý yýllýk temettü olarak dagýtmasýný düþünün derim.
Adel örneðini unutmayýn herkes küfür etti bana 12 liradan söyledim 5 yýl bekledim... halen daha ana hissem... ve kimse adel kadar kazandýrmadý.. iþte
Týnaztepede buna odaklanmak gerekli..diye düþünüyorum.
Hoþ burda da küfür yeriz ayrý konu
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer Ýmleri