Sermaye tavanýný 4 kat arttýrma kararý alýnmýþ. Sayýn Acemþah bir yorum yaparsýnýz .....
Sermaye tavanýný 4 kat arttýrma kararý alýnmýþ. Sayýn Acemþah bir yorum yaparsýnýz .....
Þu an bedeliize ihtiyaç yok bence ancak, yakýn bir zaman sonra Bu saðlýk turizmi yatýrýmlarý, yabancý ortaklýklar, yurtdýþý hastane alýmlarý vb olursa bu sermaye yetmez...
Buna ön hazýrlýk gibi duruyor!
Ýstanbulda bir daire olmuþ 40 milyon 50 milyon..
Bu srmaye 5-6 ay sonra yetmez!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Vay vay....
Kayýtlý sermaye tavaný artabilir dedik artýyor.
Otel AVM þirketi ile birleþme olabilir dedik oluyor...
100 lira Ocak Þubat olur dedik daha olmadý..
Sanki bildirimlerin arkasýda gelecek gibi.
Birleþme ile öz kaynaklarýn 2 milyar sýnýrýna geleceði bilançoda önce bugün belli oldu. Haydi hayýrlýsý.!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Hedefim 355 lira bunu ilk gün söyledim.
Takribi 2 yýl için. 6 ayýný harcadýk.
Yabancýlarýn ve büyük holdinglerin saðlýk þirketleri peþinde koþtuðu bu dönemde küçük yatýrýmcýlarýn saðlýk sektöründe mutlaka bir hissesi olmasý lazým gerektiði herkesin malumu.
Derdimiz 3 lira 5 lira yada 10 lira olsa bunu kendimiz kazanmayý baþarabiliriz ama serdim 300 lira belki 500 lira.
Bugunlerde bir iki büyük bir saðlýk holdinginin temelleri atýlýyor. Topraktan girmekle inþaat bittiðinde ki fiyat ayný olmaz hiç bir zaman.
Birde bu tamamlayýcý saðlýk sigortasý devreye giriyor. Haberiniz olsun benden söylemesi ...
Sonra adelde olduðu gibi çýkar 800 e iner 500 e kimse þikayet etmesin.
Néy Nâmé...!
Gelen kap haberlerini ve piramit raporunu çok olumlu buldum.
Görüþlerimi twetter sayfamda yazdým.
https://x.com/1tun/status/1744423155525931458?s=20
Agresif büyüme sürecinde olan bebek hisse Týnaz...
Borsa böyle hikayeleri sever, hayýrlý olsun.
Görüþlerimi beni baðlar, al sat deðildir.
Yer Ýmleri