Originally Posted by
hafiz1864
Sayýn Acemsah
Amerika’nýn 2 gündür Irak ve Suriye bombardýman yapmasý pazartesi bizi etkilermi
Bahse konu durum Türkiye' nin lehinedir.
Ancak bu konu sebebiyle piyasalarda olumsuz veya olumlu bir geliþme beklemiyorum.
Merkez bankasý baþkanýnýn görevinden affý ve yeni merkez bankasý baþkanýnýn göreve gelmesi piyasalar üzerinde daha etkili olacaktýr.
Savaþlar salgýn hastalýklar doðal afetler vb saðlýk sektörünün gelirlerini artýran olaylardýr.
Doðal afetlerin en büyüðünü geçen yýl yaþadýk binlerce vatandaþýmýz ebediyete intikal etti ülke ekonomisi þaþtý 100 milyar dolarlýk bir maliyet bugünlerde kendisini bir çok alanda gösteriyor.
Ekonomik kriz üzerine yaþanan deprem devletin zorlanmasýna yol açtý enflasyon ve dövizin bu denli yüksek olmasý özellikle eðitim ve saðlýk alanýnda aksamalar baþgösterdi.
Devlet elinden geleni fazlasýyla yapmaya çalýþtýðý bir gercek lakin büyük kentlere yaþanan göç ile büyük kentlerde saðlýk çöktü.
Saðlýkta yaþanan enflasyon %140 dolayýnda en yeni devlet hastanelerinde bile saðlýk tettikleri için 1 yýl 2 yýl ötesine randevu verildiðine dair haberler heryerde paylaþýlýyor vatandaþ çok pahalý olmasýna raðmen çareyi özel hastanelerde arýyor el mecbur.
Velhasýl enflasyonun geniþlemeci etkisi bitti þimdi küçülme etkisi devreye giriyor bir çok sektör küçülecek bir çok þirket batacak iþte özel saðlýk þirketlerinden bazýlarýnýn da yýldýzý parlayacak
Týnaztepe saðlýkta en baþta ...
Artýk kim satar kim alýr bilemiyorum ancak artýk 200 lerin üzerine gitme vaktidir.
Bol kazançlar dilerim.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer Ýmleri