Son zamanlarda yoðun iþ takviminden dolayý burayý ihmal ettik. Seçimler bitti, Enflasyonun %70 ler mertebelerine dayandýðý banka faizlerinin de %55 ortalamasýnda olduðu bir dönemde borsada yol almak bir hissede kalabilmek oldukça zor.
Borsa hayatýmýn 10 yýl önce derin bir deðiþikliðe gittim;
Ne olursa olsun plana sadýk kal! Bununda büyük zenginliklerini elde ettim. Örneðin Yataþta iken 15 temmuz darbe giriþimde yhakalandým tam 1 hafta taban tabana dayandým her gün taban olacaðýný bilsemde ekstralarla da 1 liradan 2 liradan aldým. 12 ay sonra Yataþ 41 liraydý. Sonrasýnda Asuzuda da benzer olaylar ve Adelde 8 liradan 800 liraya giden sabri gösterdim ki ADELde halen daha sabýr göstermeye devam ediyoruz Çünkü biliyoruz ki dönüþüm henüz tamamlanmadý ve Adelin cep telefonu bilgisayar yazýcý akýllý tahta tablet de satan bir dönüþümü ve zenginlikleri sunacaðýný biliyoruz.
Týnaztepe Saðlýk ve Turizm Holdingde de7-8 aydýr yerinde saysakta Sabýr göstermeye devam ediyorum çünkü büyük zenginlikleri sunacak, yerinde saymaktan hýzlýca koþacak bir büyük dönüþümün baþýndayýz. Türkiye'de milyon kiþi baþýna 18 hastanenin ve 1000 kiþiye 3 yatak düþtüðü ortamda ve özellikle saðlýk turizm ile saðlýk cihaz ve ekipmanlarý sektöründe Türkiye ve Dünyada söz sahibi olabilecek Lider bir Saðlýk Holding olacaðýný biliyoruz, bunu sadece sizler deðil büyük büyük paralarý olanlarda biliyor ve sabýrlarý zorlayarak hisseleri çýlgýnca topluyorlar...
Velhasýl seçimler enflasyon faizler dolar ne varsa engellere dahil, en büyük silahýnýz sabrýnýzdýr! Sabýrlý olanlarýn büyük kazançlara kavuþacaklarýný Týnaztepenin dünya çapýnda bir üniversite bir turizm bir saðlýk holding olacaðýný hep birlikte izleyeceðiz!
Bol kazançlar dilerim!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer Ýmleri