Pazarlamacýlarý bekliyoruz akþama tavan mý?
Pazarlamacýlarý bekliyoruz akþama tavan mý?
Saðlýkçýlarýn hepside an itibariyle yeþilken TNZTP þereflisinin bu durumda olmasý bir karýn aðrýsýnýn olduðunu gösteriyor. Ya spek pz...nki çulsuzun birisi(parasý yok) yada mal kaptýrdý almak istiyor. Eðer amacý kaptýrdýðý malý almak ise boþa bekler ky zararýna mal vermez. Ky kâr üzerinde bekleyemez sür biraz yukarý bak mallar nasýl geliyor... Þunu da söylemeden geçmek istemiyorum sayýn Acemþah'ýn bulunduðu hisseler belki bekletir ama mutlu sona er yada geç ulaþýlýr...
Ha gayret bir %12 yaparsan tavan olacaðýz yersen
Piramit ve Citi kendi aralarýnda 7-8 aydýr paslaþýyordu son 3-4 ayda 3 milyon civarý lot kaptýrdýlar. Ýþ, Garanti, Yatýrým fonlarý ve hissenin yatayda uzun süre kaldýðýný düþünen ky ye. Dertleri býktýrýp bunlarý geri almak olabilir. Son bir kaç haftada Yatýrým fonlarý 300-350 bin lot sattý, aylarca bekleyen ky de yavaþ yavaþ satýp çýkýyor. Ama Ýþ yatýrým bu süreçte 1.5 milyon lot civarý topladý yavaþ yavaþ ve mala yapýþtý þuan hiç birþey yapmýyorBakalým ne olacak
![]()
Sevgili Birma
Anlamadýðým birþey var cevaplandýrýrsanýz çok sevinirim.Sn Acemþah burada kendi görüþlerini paylaþýyor. Beklentilerini aktarýyor. Bunlarýn gerçekleþebileceðini aktarýyor.Sizde 50-60 bandýna geleceðini söylüyorsunuz . Söylediðiniz kademeden þimdiye yaklaþýk %8 -10 gibi düþtü. Dediðiniz gibi 50 lere gelecek ise sizin hisselerinizi satmýþ olmanýz ve o seviyelere gelince geri almýþ olmanýz gerekiyor. Eðer sattýysanýz ve bu yorumu yapýyorsanýz eywallah. Fakat satmadan bu yorumu yapýyorsanýz farklý art niyet diye ben buna derim.
Speðe yardým amaçlý biraz baskýda ben kurayým beklenen lotlar bir an evvel gelirse zamandan kazanýrýz 🤔
Size özelden yazarak anlattým tek lotum yok fakat döndürdükleri dolabý anlatmaya çalýþtým sanýrým görünüyor zaten bol kazançlar
Yer Ýmleri