Sabrýn sonu selamet
Sabrýn sonu selamet
Acemþah hocam merhaba,
foruma katkýlarýnýz o kadar fazla ki ;Kap ta bile göremediðimiz bilgileri bizimle paylaþýyorsunuz. Emeðinize ve kaleminize saðlýk.
Geçmiþ sayfalarda patentle ilgili baþvuru vardý.
Baþvuru Numarasý 2024/002131 Baþvuru Tarihi 08.01.2024
05.03.2024 05.03.2024 YAYIN KARARI
Baþvurunuzun incelenmesi sonucunda ilan edilmesine karar verilmiþ olup bu karara iliþkin yazýmýz tarafýnýza gönderilmiþtir/gönderilecektir. Ýlan tarihinden itibaren 3 ay (6769 sayýlý Kanun kapsamýnda baþvuru tarihi 10.01.2017 ve sonrasý olan baþvurular için 2 ay) içerisinde herhangi bir itiraz gelmemesi halinde baþvurunuz tescil edilmek üzere belgelendirme servisine gönderilecek olup tescil ücretinin ödenmesi gerektiðine dair yazýmýz ilan süresinin bitiminden 1 ay sonra sonra tarafýnýza gönderilecektir. Ýtiraz gelmesi halinde baþvurunuz, 3 aylýk (6769 sayýlý Kanun kapsamýnda incelemesi yapýlan baþvurular için 2 aylýk) ilan süresinin dolmasýndan sonra KHK''nýn 8. maddesi / 6769 sayýlý Kanunun 6. maddesi hükümleri çerçevesinde deðerlendirilmek üzere itirazlar birimine gönderilecektir.
Bu süreç kesinleþdimi .Kapta herhangi bir bildirim görmedim.
Bilgilendirme yaparsanýz çok memnun olurum.
Saðlýklý ünler diliyorum.
Sabrýn sonu selamet, operasyon çocuklarýnýn oyunlarý neye alamet…
Böyle bir þeyi hatýrlamýyorum, forumun hangi tarihli sayfasýnda paylaþýlmýþ veya alýntý yaparak paylaþýrsanýz sevinirim bende hatýrlamýþ olurum..!
Üniversite ayaðýnda kanser vb ilaç çalýþmalarý mevcut zaten bunlarý, açýk kaynaklara düþmüþ haberlerden paylaþtýk lakin herhangi bir patent alýndýðý hakkýnda benim bir paylaþýmým olmadý!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Evet þimdi hatýrladým... Patent demeniz beni yanýltý. bu marka sadece, Patent biraz daha farklý dediðim gibi açýk kaynaklarda týnaztepe üni. Tübitak destekli kanser ilaç araþtýrmalarý devam ediyor, tabi kanserin ilaçýný bulan tüm dünyada zengin olur.. Amerikan borsasýnda bile eli lily adlý þirket bir ilaç buluþu yaptý diye uzaya çýktý..!
Bu tür þeyler kapta yayýmlanmaz, þirketlerin doðal yaþamlarýna dair geliþmelerdir.!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer Ýmleri