Originally Posted by
russell
Ya siz yatýrým iþlerinden anlamýyorsunuz ya da büyük spekülatörsünüz. 8 ay önce ki ve ara ara yükseliþlerde beliren tavrýnýzý sizlere hatýrlatmak isterim.
Spekülatör deðilim, yatýrým iþlerinden de hiç anlamam bir iki hisse belirlerim ve 4-5 yýl kalýrým en iyi bildiðim þey ucuza alýp sabýrla beklemek. Satýn aldýðým yatýrým yaptýðým hissenin yükselmesini isterim. Ve bir gün satarsam eðer... sattým da derim ki her zaman dedim.
Piyasa dinamikleri içindeki fiyat hareketleri benden kaynaklý deðildir, hissenin o zamanlar ki fiyatý olan 35 ila 42 lira arasýnda alýmlarým oldu, hatta spekülasyon olduðunu hissettiðim segyo daki paylarýmý satýp bir kýsmý ile de Týnaztepe aldým 67 liradan ve bir kýsmý ile de pýnar süt aldým, spekülasyon olan hisselere bugüne kadar girmedim. Ana hissem adel kalemciliktir ve 6 yýldýr halen daha bir lotunu satmadým velhasýl týnaztepe'nin saðlýk üniversitesi ile ilerideki 3 , 5 yýlda büyüme kayýd edeceðini düþünüyorum. Tüm herkes týnaztepeyi bir masa bir telefon 3-4 hastane sanarken o günlerde gayrimenkullerini ve diðer varlýklarýný tanýttýk. Herkes gibi bizde sürekli borsadaki hisselerimizin yükselmesini istiyoruz ancak bu maalesef gerçekleþmiyor.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer Ýmleri