60 alti alinir, 60 uzeri satilir yatayina geri donduk...
Ben bu yatay devam ettikce biriktirilir gorusundeyim.
Belirgin bir trend yok 1 yildir.
60 alti alinir, 60 uzeri satilir yatayina geri donduk...
Ben bu yatay devam ettikce biriktirilir gorusundeyim.
Belirgin bir trend yok 1 yildir.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Satamadiiiiiiighhk
Asagidan alamadiiiiiigghk
Maliyeti dusuremediiiiiigghk![]()
Son düzenleme : Dudu; 19-09-2024 saat: 12:35.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Kýsa vadede bi halt olmayacaðý belli oldu. Bilançoya aldanýp bugün dalanlara geçmiþ olsun. Bence baya kiþiyi içeri aldýlar bugün. Belliki bikaç ay daha 58.00-65.00 arasý
gidip gelecek.Belkide bikaç sene.
Game over oyun bitti. Herkes daðýlabilir.
Acemilerin kralý hisseyi iyi pazarlayýp tüydü..1 yýldýr herkes zararda
SM-M205F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Adamlar herkes kazansýn diye götürmüyorlar. Almayan kalmasýn herkes alsýnda para kazansýn diye tavana giden kaðýdý eksiye çektiler. Ne kadar iyi niyetliler. Kimse dýþarda kalmasýn bütün ky alsýn ondan sonra tavan serilerine baþlýyacaklar. Saðolsunlar.
Þimdi baktým tahta 185 bin lot ekside . Anlýk fiyat 60,40 bakýn tam bi ky dostu þirket. Tahta 185 bin lot ekside olmasýna raðmen kýrmýzýya döndürmüyorlar. Ahahaha..
Merhaba herkese,
Altýný çizdiðim yer daha önceki faaliyet raporlarýnda yoktu sanýrým. Þirket bu paralarla çok güzel yatýrýmlar yapar umarým.
"Projeden payýmýza 111 adet daire ve 24 adet iþyeri düþecektir. Þirketin hali hazýrda bir kaynak ihtiyacý olmadýðýndan Proje tamamlanýp gerçek deðerini buluncaya kadar payýmýza düþen daire ve iþyerlerinin satýþý düþünülmemektedir. Proje sonunda þirketin payýna düþen 111 daire ve 24 adet iþyerlerinin 2025 yýl sonundaki güncel fiyatlarla satýlmasý halinde minimum 1,7 milyar TL kâr elde edileceði öngörülmektedir."
Yer Ýmleri