bu hafta bölünme olur.....genelde bölünme sonrasý düþüþ oluyor en son adelde bunu yaþadým.....bakalým bu nasýl tepki verecek...
bu hafta bölünme olur.....genelde bölünme sonrasý düþüþ oluyor en son adelde bunu yaþadým.....bakalým bu nasýl tepki verecek...
Bedelsiz sonrasý güzel gelecek bir bilanço. Kýsa sürede eski fiyatýna gelir ise sonrasýnda da yüksek bir temettü alýrsak biraz rahatlarýz![]()
Altay sorunuzu cevaplamýþ. Ben de þöyle bir þey diyeyim ilgilenenlere; elinizde küsüratlý lot kalmasýný istemiyorsanýz yapay zekaya sorarsanýz size ne kadar lot eklemeniz gerektiðini söylüyor
Y=(X+A)×1,7070241
Burada:
X = Mevcut lot miktarýnýz
A (Ek olarak almanýz gereken lot miktarý)
Y (Tam sayý olmasý gereken yeni lot miktarý)
BÖlÜnme tarÝhÝ bellÝ deÐÝl sanirim
Sn Miles Iron,
Yapay zekaya sordum. Lot altý býrakmayacak en kücük lot sayýsý nedir diye. 10 milyon lot. O kadar param olsa borsaya dönüp bakmam.
Kesin olarak bilmiyorum ama böyle küsüratlý bir bedelsiz yapmalarýnýn zorunlu olduðunu sanmýyorum. Daðýtýlabilir temettüye eþdeðer bir bedelsiz yapmak istedilerse de ille kuruþu kuruþuna eþit olmasý gerektiðini sanmýyorum. Biraz eksiltip yuvarlama imkanlarý var olmasý lazým mantýken.
Söylediklerim, yazdýklarým sadece ve sadece kiþisel görüþlerimdir. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
ne dert ettiniz þu lot altý hisseyi..........hisse 100 lira olsunda 1 lot içerde kalsýn......boþverin........
Yer Ýmleri