Arkadaþlar 40 milyara göre kendimizi hazýrlamayalým. 38-36 miyar kar da gelebilir, 40 milyarýn üzeri bir net kar da gelebilir. SAHOL 9 aylýk karý bile bu günkü fiyatýnýn çok üzerinde olmasý için yeterli. Diðer faktörleri hesaba katmýyorum.
Akbank önümüzdeki yýl bu karý çýkartýr mý ?, çýkartmaz mý.? Hiç önemi yok. Bu yýlýn karlarý kasaya girince zaten iþler yoluna girer. SAHOL þirketlerine, yýl sonu tarihi itibari ile yýl içinde en az FÖVÖK karý kadar para giriþi olmuþ oluyor, bu da net karý katlayýp ta çok geçecek bir para olacaktýr, bu para önümüzdeki dönemlerde kar'a zaten katkýda bulunacaktýr.
Döviz pozisyonu çok güçlü. Sanayi kuruluþlarýnýn ihracat potansiyelleri yüksek. Yurt dýþýnda iþ yapan þirketleri var. Daha ne istiyoruz.? Benim portföyümde uzun bir süre için eksilmez bir yeri olacak gibi görünüyor.
Bu kadar küçük bir kayýtlý sermaye ile bu kadar büyük bir þirket bu fiyata zaten olmamalý. Sanal borsa fiyatlarý beni kýsmen ilgilendiriyor, SAHOL gerçek deðerine gelir toplu satýþ düþünürüm bu da ayrý bir mesele.
HERKEZÝN TERCÝHÝ KENDÝNE, PAHALI VE EDERÝ OLMAYAN HÝSSELERÝ ELÝNDE BULUNDURANLAR DÜÞÜNSÜN DERÝM. BENÝM FÝKRÝM OCAK SONU ÞUBAT ORTASINA KADAR BU BORSA KESÝNTÝSÝZ YUKARI GÝDECEK GÝBÝ. ELDE TUTULACAK HÝSSELERDE SEÇÝÇÝ OLMAK ÞART, DOLDURUÞA GELEN YANABÝLÝR. PARA GÝRÝÞÝ OLAN YERDE, RÜZGARIN TERSÝNE YELKEN AÇMAK TA YERSÝZ. SONRASINI SONRA DÜÞÜNÜRÜZ GÝBÝ GÖRÜNÜYOR.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri