Temettü verimi yüksek holdingler
![]()
Temettü verimi yüksek holdingler
![]()
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Sayýn ferden , Bu borsada temettü verimliliði, f/k küçüklüðü gibi olumlu veriler sökmüyor.
7 milyonu geçen küçük yatýrýmcý, peþ peþe uçurumdan atlatan Koyun sürüsü gibi çör çöp kaðýtlara koþuyorlar,
Ne diyelim hayrýný görsünler.
Ya bu enerji þirketlerinin patronlarý enayi yada bu iþte terslik var 1 senede 15 e katlamýþ hissede daha yeni baþlýyoruz diyen hustat lari da anlamak mümkün deðil
https://youtu.be/ZssphnyHnVg?si=vbs7wM_0HCIr6iYm
Ben gene sana vurgunum ....
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Sayýn arpaci55, manipülatörlerin peþinde koþan ufaklýk koyun sürüleri nerede otlar bu saatten sonra beni fazla ilgilendirmiyor. Yabancý ayaðýna atarsa ne alacaklarý belli, büyük bankalar ve holdingler. Ben o küçük tahtalardan milyon liralýk alým emirleri giremem. Alým yapacaðým yerler ve miktarlar belli. endekse göre sahol negatif ayrýþtý, zamaný geldiðinde fazlasýyla telafi eder. Akbank'ý düþ 60 milyara bedava sanayi holding. Ciddi nakit pozitif pozisyon taþýyorlar. Þapkadan tavþan çýkabilir. Acelem yok. Rahat olalým. Yerliler içerde deðiþik bir düzen kurdular filmin sonunda ponzi sistemi patlayabilir burasý güvenli mekan.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Sabancý, Oyak hisselerini sevmem ama nedense bugün sabah biraz sahol alým yap diye iç ses kükredi, hayýrlýsý bakalým 🤨
Þartlar ve ortam çok deðiþti ama biz borsadaki þirketlerini toplam deðerinin on milyar dolar olduðu günleri biliyoruz. 15 kat düþtüðü günleri biliyoruz.
Bugüne kadar 100 den fazla þirketin battýðý yok olduðu ya da kottan çýkarýldýðýný biliyoruz.
Çok güvendiðiniz ve çok kazandýran þirketin bir sabah tahtasýnýn kapalý olduðu günleri biliyoruz. Olumsuzluklar saymakla bitmez. Dizlerimizi çok döðdük çok aðladýk.
Ýþte onun için biz eskiler borsada kazanmaktan önce kaybetmemeyi esas almýþýmdýr.
Fazla uzatmayayým spek ne yaparsa yapsýn her þirket birgün gerçek deðerini bulur.
Baktýðýnýz tarihe göre farklý çýkarým yapmak mümkün.
04.03.2022 tarihinde 15.60 civarýnda almýþtým.
Ayrýca sonra temettü de aldým.
Þu andaki fiyat ile kýyaslayýnca fena sayýlmaz.
Daha geriye gidersek daha farklý sonuç mümkün.
Tabiki yüksek fiyattan alan için tatmin etmeyebilir.
Þunun için yazýyorum baþka bir amacým yok.
Sadece zamanlama ve fiyat ile sabýr çok önemli bunu herkes biliyor diyenler olacak elbette ama realite bu ister kabul edelim ister etmeyelim.
Yy.tv.degikdir.
Sagliklar
Yer Ýmleri