Operasyon emeklilik ve yatýrým fonlarý üzerinden çekilmiþ gibi sanki. Son bir haftada 10 milyon lot satmýþlar. Diðer büyük kaðýtlarda böyle bir satýþ yok.
Operasyon emeklilik ve yatýrým fonlarý üzerinden çekilmiþ gibi sanki. Son bir haftada 10 milyon lot satmýþlar. Diðer büyük kaðýtlarda böyle bir satýþ yok.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Þirket sahipleri ahlaksýz olunca ne kadar ucuz olursa olsun gitmiyor iþte
52.46 dan 60500 bin satýlmýþ kurumsala
1 milyar 290 milyon TL karþýlýðýnda
Daha oncekiyle birlikte yüz milyonu geçti
Muhtemelen kurumsal dediði yine kendi kontrollerinde ki bir firmaya saymýþlardýr
Yakýnda oda açýklanýr
Sonuna da geri alým devam ediyor diye eklemiþler
Eþittir bir 50-60 milyon daha peyderpey alicam diyor.
Neyse þunu anlýyoruz elli liranýn altýna savaþ filan çýkmadýkça asla düþmeyecek. Allah bilir
Hayýrlý olsun diyelim.
Bence iyi haber kötü yorumlamamak lazým
Daha önce sattýklarý da 36 lardan 65 lere gelmistik artýk buradan da 120 lere beklenti olabilir.
G700 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Holdingin kasasýna nakit bulmanýn zor olacaðýný bir dönemde 3 milyar girdi. 60 milyon lotu alan kurumsalýn bir bildiðin vardýr umarým.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
SAHOL:
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 09.11.2021 tarihli kararý ile baþlatýlan ve 16.12.2022 tarihli bir diðer kararý ile uzatýlan pay geri alým programý kapsamýnda, borsadan geri alýnan ve sahip olunan Þirketimiz sermayesinin %2,9689'unu temsil eden 60.577.802 lotun tamamý 19.09.2023 tarihinde pay baþýna 52,46₺ fiyatla Borsa Ýstanbul'da blok satýþ yöntemiyle kurumsal yatýrýmcýlara Þirketimizce satýlmýþtýr.
Gerçekleþtirilen satýþ sonrasýnda 19.09.2023 tarihi itibarýyla Þirketimizce sahip olunan geri alýnan pay bulunmamaktadýr. Diðer yandan, Þirketimizin anýlan yönetim kurulu kararlarý ile baþlatýlan pay geri alým programý halen yürürlüktedir.
Benim asýl merak ettigim biz bu 1.29 milyar tl lik karýn gelir vergisini odeyecekmiyiz? Eger odeyecekse hic bir anlami kalmayacak yapýlan bu geri alimin
Yer Ýmleri