Yükselirken kaptýrmadýðýmýz kaðýtlarý düþerken patýr patýr satýyoruz.
Öyle ya da böyle bunu bize yedirmezler.
Yükselirken kaptýrmadýðýmýz kaðýtlarý düþerken patýr patýr satýyoruz.
Öyle ya da böyle bunu bize yedirmezler.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Ýstedikleri kadar satsýnlar. Borsa reel bir yatýrým alanýdýr. Eninde sonunda reel durum iþleyecek, iþlemek zorunda. Kural budur. FK'sý kaç olmuþ koskoca holding dünyada daha ucuzu var mý?..Varsa söyleyin?..Biliyorum hep ayný sözler þu aþamada bunu kimseye anlatamazsýn, ama bu günlerde bu fiyatlarda tarih olacak. Biraz daha sabýr.
Ben de katýldým hayýrlýsý olsun.
Bu arada þarj iþine yatýrým çok hýzlý olacakmýþ.
Hatta, anadolu grubu, tüm büyük migroslarda þarj istasyonu kuracakmýþ. Arsç þarj
olurken alýþveriþ yapýlsýn diye. Belli tutarda alýþveriþ yaparsan para da almaya
calmýþ.
Migros faaliyet raporunda yazýyor.
Þurasý artýk çok net, F/K veya PD/DD, bu hissenin temel verilerini ne SAHOL'a yatýrým yapanlar, ne de geri alým yapýyor görünen SAHOL yönetimi belirliyor. SAHOL'un temel verilerini robotlar ve açýkçýlar belirliyor. Bu hisse bundan ötürü ucuz ve ucuz olmaya da mahkum görünüyor. Çünkü robotlar ve açýkçýlar için sahipsizliðiyle o kadar büyük potansiyel vaadediyor ki onlar da ne yapsýn hakkýný veriyorlar. Alan deðil, satan, spekülasyon yapan deðil, manipülasyon yapan kazanýyor.
Ýþte Hendek! Ýþte Devekuþu!
EVEET, ARTIK SAHOL TEMETTÜYÜ DÜÞÜNCE 37.50 tl . SON BÝR YILDA VERGÝ VE AMORTÝSMANLARI, KREDÝ FAÞÝZLERÝNÝ DÜÞMÜÞ HALÝ ÝLE 20 tl HÝSSE BAÞINA NET KAR ELDE EDEN BÝR ÞÝRKET. O KADAR ÇOK SÖYLEDÝKKÝ BÝLENLER ARTIK BÝLÝYOR, BÝLMEYENLER DUYSUN DÝYE YAZIYORUM.
BU ENFLASYONLA GAYRIMENKUL, MENKUL VARLIKLARININ, 1 tRÝLYON TL ÜZERÝNDE OLDUÐUNU SÖYLEYEBÝLÝRÝM. KAYITLI SERMAYESÝ SADECE 2 MÝLYAR.
BU HÝSSE ÝLE DALGA GEÇÝLÝYOR. SADECE BÝR ÝÞTÝRAKI FIYATINA ÝÞLEM GÖRDÜRTÜLÜYOR. YILLARDIR ELÝNDE HÝSSE TUTANLAR SATIÞA ZORLANIYOR, OLAY BU KADAR BASÝT. BU ÞÝRKET DÝÐER ÞÝRKETLERE BENZEMEZ, ELE GEÇÝREMEZLER, BUNU ANLAMALARI GEREK. BÝRÝLERÝ SATARSA BÝRÝLERÝ DE ALIR.
Son düzenleme : agg; 29-03-2023 saat: 11:16.
Bugün yeþil ortalama ile geri alým yapmýþ,huyu deðildi nerden icap etti acaba
Gençliðimizde bir söz vardý. Gökten Ahu Tuðba yaðsa bize Behçet Nacar düþer.
Dün togg çekiliþinde de bize bogg düþtü.![]()
Vermeyince Mabut neylesin Mahmut.
Sahol e devam 15 dolar hayali bile Cihan'a deðer.
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Yer Ýmleri