Yeni baþlýk ye hayýrlý olsun
Yeni baþlýk ye hayýrlý olsun
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Yeni yýlýn ilk günü üç gavur gavurluðunu yapýyor
Merhaba arkadaþlar, davranýþsal finans ve nedensellik yükleme süreci ile ilgili bir araþtýrma gerçekleþtirmekteyiz. Aþaðýda veri toplamak için kullandýðýmýz online anketin linki yer almaktadýr. Katýlýmýnýzý bekliyorum.
https://forms.gle/i4h23iszy4ymQisf7
Yeni yýla da tatsýz tuzsuz silik ezik girdin sabancý ,þiþe 5 bin farký kapatýp geçti, tekfen tur bindirdi, zavallýsýn .. Artýk son yazanlarýn da çekip gitti .. Güzel insanlar güzel atlara binip gitti, demirin tuncuna hissenin p....... kaldýk..
Borsadaki yeni parite oyunum Sise ve Sahol arasýnda. Bunlar elma ile armut gibiler. Koc Holding Sahol paritesi daha anlamlý olurdu veya Akbank Sahol paritesi diyelim. Sahol ve Þiþe'nin benzerliði sadece fiyatlarý üzerinden. Bir de ikisinin de gelecek potansiyeli yüksek oluþu. Akbank veya Kchol paritesine girmeyiþimin nedeni ikisini de portföyde görmeyi tercih etmem.
Bugün Þiþe Sahol fiyatýný aþýnca Þiþe satýp Sahol'e döndüm.
Temel varsayýmým Sahol'ün Þiþe'den %30-40 daha primli olmasý gerektiði yönünde.
Kýsa vadede böyle olmayacaða benziyor, þu halde hisselerin bir kýsmýný bu iki þirket arasýnda döndürürüm.
Ýlk denemesi pozitif sonuç verdi.
Son düzenleme : noreply; 03-01-2023 saat: 14:09.
Gülerken kaybettðini aðlayarak kazanamazsýn.
Ben de saðlam sahol ü tutarak diðer bir iki kaðýtta çýtýr yaparak büyümeye çalýþýyorum.
Böylesi enflasyonist bir ortamda borsada bir kolerasyon ya da ekonomik bir hikaye olduðuna inanýyorum.
Körün taþý kelin baþýna gidiyoruz.
Bera, tcell, Gözde gibi kaðýtlarda fena gitmiyorum. Ama yine de sahol kadar hiçbirine güvenmiyorum.
Kaç gündür þu iki gavur sata sata bitirmediler. Ýnþallah rezil olacaklar. BofA nýn yalaðý Yatýrým finansman a üç kuruþ versen memleketi satacak.
Eh biraz sabýr buralar hep dutluktu olacak.![]()
AÐAÇ ÝSTEYEN TOHUM EKER....
Yer Ýmleri