Originally Posted by
þef
bende tam onu yapýyorum. iktidar bankalarý düþük faizli kredi vermeye zorluyor, bankalarda bahanelerden biri olarak merkezin faiz vermeden uyguladýðý zorunlu karþýlýðý öne sürdüðü bu konuda geri adým atýlýyor.
diðer taraftan düþük faizi iktidar zorluyor iken seçime kadar nerede geri adým atabilir onu söylüyorum. seçim sonrasý zaten çok karýþýk. her zaman enflasyon kadar faizi savunmuþumdur. þüphesiz faiz eninde sonunda yükselecektir. döviz yükseleceðine faiz yükselmelidir. çünkü döviz yükseldiðinde herkes fakirleþmektedir. borsanýn da ana rakibi de faiz deðil, dövizdir.
Borsanin rakibi çok dostum ..faiz..döviz...altýn...kkm...kripto...FED in faiz artis hýzý düþmeye baþladý..Amerika'da enflasyon hýzý düþüyor..iþsizlik azalýyor ..yani Amerika'da en kötüsü geride kaldý..bunun anlamý altýn ve kriptolar çýkýþa geçecek...yalnýz kriptolari bana ters olarak gördüðüm için onlara hayatta yatýrým yapmam..
Ülkemizde ise altýn ve kripto talep görmeye baþlayacaktýr...bu da borsamizda akan nakit miktarýný sinirlayacaktir..bilancolardan sonra bunun etkileri görülmeye baþlanýr diye düþünüyorum..
Rezesyon olsa bile ülkemizde enerji,yenilenebilir enerji ,yazýlým ,gýda hisseleri pozitif ayrisacaklardir
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri